Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

M: EMEXI KAUP.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

M: EMEXI KAUP.

Tere, see teema ei sobi vb. siia kategooriasse, aga siin puudub auto jms. müügi foorum.. (vist) Kui kellelegi see teema ette jääb, andke teada B-)

Nimelt on kogunenud 4 autokeret, Hiiumaal. Tekkis siis soov need maha müüa, kui tahtja olemas, siis lohistan need kõik ühte kohta hunnikusse. Kokku pakkuda 4 keret, 3 mootorit, 4 käigukasti, vast leiaks veel paar kasti jne, kui huvi. Point ongi aga selles, et asukoht Hiiumaa. Kes tegeleb asjaga, pole võib-olla probleemi järgi tulla/minna vms. Pakutavad asjad:

1. VAZ 2106 - Puhas kere - istmed, polstrid jms. välja võetud. Peal täiesti korras mootor, käigukast, sidur.
    3 kuud tagasi sõitsin ringi sellega.
    2. ZAZ (965M vist) - Sassi pekstud, klaasid läinud, mootor, käigukast jne peal. Rattad all, kummid täis...
    3. VAZ 2101 - Puhtaks põletatud, täiesti sassi pekstud ja roostes. 3 Ratast võimalik alla panna... Mootor, käigukast all. Katus jne eraldi, aga kõik alles. Umbes pool aastat roostetanud väljas koos Hondaga...
    4. Honda Accord - Täiesti puhas kere, suht ära roostetanud. Koos 2101-hega põletatud, ilma mootori ja käigukastita.

Kui on kellelgi Hiidlasel nt. huvi, siis paluks teha pakkumisi osta.ee-s. Mul seal oksjon üleval.
    Oksjoni link !

Kui on ikka tegemist ZAZ965 mudeliga,siis sellest autost ja tema juppidest olen huvitatud.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Minumeelest oli ZAZ 965M aga kontrollin nädalavahetusel. Peal on korras mootor, el. süsteem puudub... Kere on täiesti sassi pekstud, midagi vb. saaksid sealt. Ei oska hetkel rohkem öelda.

Comment

väheke vales kohas pole või ?

"aga siin puudub auto jms. müügi foorum.." karta on et puudub, see on Tevalo elektroonikafoorumid, mitte midagi muud proovi HV-s neid müüa. seal käib rohkem inimesi läbi arvatavasti....

Comment

Mul oleks täitsa huvi isegi... palju sa 06 eest tahad..?

Terv Villu

Comment

Einoh, kui see teema kellelegi otseselt jalgu ei jää, siis las ta olla. Või kuidas? Saatsin sõnumi sulle

Comment

tahaks pilti neist

Comment

Kui ma tahan endale autot osta siis ma ei tule seda tevalo ELEKTROONIKA foorumist otsima.Samuti ei lähe ma automoto foorumisse võimu parandamise kohta küsima.Ega lähe mudelismifoorumisse XP service packi kohta küsima.Loomulikult see teema pole jalus mul.Aga võiks aru saada kuhu mida postitada.Ma võin teema pealkirja kohta arvata et mingi vant müüb vasktraati või mida iganes.Prooviks ikka jääda foorumi piiresse teemadega.Miks ma pean lugema autokerede kohta?Miks ma siis loen seda teemat?Sest ma eeldan, et see on elektroonikaga seotud.Loomulikult ei käi siin inimesed, kes ainult elektroonikaga tegelevad,loogiline et on ka muid huvisid.Sa võid isegi oma kraamile ostja leida siit.Minu point on see, et kui kõik hakkaks arvama nii,et vahet pole küsin oma vanaema kurgitaimede kohta ka siit siis lihtsalt ei oleks see foorum enam elektroonika foorum.Kui ma tahan elektroonika kohta lugeda siis ma tulen siia,ma ei pea otsima teemade seast neid, mis tõesti on elektroonikaga seotud.
                Aitähh

Comment

Jah, Brand. Sul on õigus. Kolin oma teemaga siit minema, tõesti vale koht selle jaoks.

Hetkel panin teema siis HV foorumisse: LINK ! Kellel huvi oli, palun tegeleme seal edasi. Pildid muidu nädalavahetusel. Homme, ülehomme kustutan selle teema siit ära ka. Palun siis siia teemasse rohkem vastuseid mitte postitada!

Peace.

EEEDIT: Selgus, et ka HV ei taha seda teemat (autofoorum neil puudub) Siiski pole veel keegi midagi öelnud ja see ikkagi üleval, otsisin veel foorumeid.

1. Soundsofwheels.org -

Teema siin !

Õhtupoole täiendan veel.. Suht. haige teema selle asjaga, või mis? :blink:

Comment

Ladaklubi proovisid?

Comment

palju rullnokki, aga ka omajagu asjalikke inimesi
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                      X