Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kütuses vesi mis külmus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kütuses vesi mis külmus

Ju on vist vett natuke kütusesse sattunud, diislisse.Sooja ilmaga jah probleeme pole. Aga kui siin järsku külmaks läks siis vesi sattus diisliga mingisse toru ossa. Sellisesse kõverusse kust ta edasi ei liigu aga peaks liikuma ja nii kui külmaks läks siis toru kinni aga mitte täieliklt.Natuke niriseb peale .Ise käima ei lähe, kui tõmbad korra siis kohe käib.Aga seda mitte kauaks varsti tuleb tuleb kütuse puudus kuna toru pool kinni ja seda tuleb vähe peale siis sureb välja. uuesti läheb ise käima aga see just head ei tee kui ma saan paarsada meetrit sõita ja nii ta koguaeg sureb ja sureb.Filter on uus ja kõik muu korras. Äkki oskate aidata kuidas jää ära saaks sealt .Võimalust sooja garaazi viia pole.

Mitte et see auto elektriga seotud oleks, aga miski vett siduv kütuselisand peaks avitama.

Edit: See vahepealne külm ajas suve kütte ka paksuks.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Küte on talve oma .Ja normaalsest kohast võetud

Comment

Nüüd proovisin ja nüüd veel hullem nüüd torus vesi nii külmund, et tilka kütust ka peale ei tule.Aga mis arvate kas sellest oleks kasu kui ma kütusefiltrile valan kuuma vett,filter suur Volvo 740, palju peale kas diisel soojeneb nii üles et ta hakkaks jääd sulatama .Äkki annab nii palju kuuma edasi.

Comment

soovitan küsida infot siit
          Saad ehk targemaks kah, asjalikud vennad koos. Samuti võiksid pilgu peale visata Streetrace-ile. On rohkem võimalust abi saada.

Comment

Mina ei paneks sinna minngeid lisandeid, miks siis kuna on tegemist diisliga ja kui sa üritad saada seda vett sealt kätte ja seda lasta läbi pihusti ,huvitav mida pihusti sellest arvab kui ta vett saab.
            Kui sinul on ikka vesi paagis ei aita muud kui paak maha ja puhtaks,vee läbi pumppade ja pihustite ajamine võib saatuslikuks saada, sitemal juhul pead need kõikk välja vahetama
            Aga jah eks igaüks teeb mis tahab oma autoga.

Comment

Ma pole kindel ,kuid peax olema sellised kütuselisandeid ( diislitele) mis seovad vähese veekoguse kütusega kokku ja mootoris peax kõik ära põlema. Kuid kui paak peaaegu tühi siis võiksid mõne sula ilmaga paagi tyhjaks teha ja puhast diislit sisse panna siis jääb lisand ostmata.
              Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

On olemas jah selliseid mis selle vee seob aga just selles onngi see asi et siis ta satubki sinna pihustisse.Vesi jääb ikka veeks ja diisel diisliks.
                Aga ma ei saa aru kuidas see vesi sinna voolikusse sai , kui vesi on paagi põhjas siis ei ulatu ta pumbani ,järelikult võib seda vett seal piisavalt olla või sõidad suhteliselt tuhja paagiga et kurvides viskab selle seal segamini ja nii ta sinna pääseski.

Comment

Ei tea ise kah kust see vesi sinna sattus, alla poole paagi mul tavaliselt paagis kütet pole.Aga kahtlen ühte tanklat kust korra sai võetud suht kahtlane koht oli ,aga oli vaja võtta.

Comment

Eks ta jama ole jah selle kütusega , ise olen kah vältinud neid kahtlaseid tanklaid ja kasutan peamiselt otse venemaalt toodud kütust.

Comment

Talvel tasuks kütusepaak täis hoida - siis tõenäosus vee pääsemiseks paaki palju väiksem. Kui vesi torus siis vesi ka filtris. Ainult paagi ja torude tühjakslaskmine ei pruugi aidata.

Comment

bensiini mootoritel aitab piirituse sisse valamisest, kuna piiritus natuke lahustub vees ja põleb ka samas ning sellega bensiini mootoriga probleeme ei tule, aga ei oska öelda mis juhtub diisliga kui sinna piiritust hulka lisada.

Comment

proovimise värk
                          valad sisse ja vaatad mis juhtub

Comment

Working...
                          X