Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

tagasihoidlik ettepanek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    tagasihoidlik ettepanek

    Julmalt ban seppadele, kes asjatult mölisevad kellegi myygiteemas. Nagu koguaeg toimub, kui keegi king audiot myyb. Kohe tuleb kaks lehekylge postitusi, kui sitt see kA ikkagi on. On kyll jube asi, aga kas on vaja inimesel myyki veel raskemaks teha, isegi raske helitehnikat maha ärida, eriti halvemaid asju nagu y-101 , king audio supakad jne ...

    Minu arust oleks täitsa tore, kui kolm eksimust ja saad jalaga ....

    #2
    WORD! Kusjuures päris nii ei saa. Võib teha nii, et teatud aja jooksul 3 eksimust. Kui mingi aasta ajaga tuleb napilt 3 eksimust, siis pole selles ju halba. Aga ntx kuu aja jooksul 3 eksimust peaks suhtkoht normaalne piir olema.
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

    On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

    Comment


      #3
      Hoiatuste süsteemi on just hiljaaegu karmistatud. Kellele hoiatus kirja läheb jääb sellele järgnevalt mõneks ajaks moderaatorite tõsisema tähelepanu alla - kõik selle kasutaja poolt teatud ajaperioodil (sõltub hoiatuste arvust) tehtud postitused läbivad enne foorumisse ilmumist eelmodereerimise. Seega usun, et olukord peaks oluliselt paranema.

      Comment

      Working...
      X