Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

tere MartinJ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    tere MartinJ

    Mul on küsimus!


    kas ELFA foorumit praegusel kujul on mõistlik hoida, nagu ta praegu on?


    Siin on copy/paste mu ühest müügiteema postist, mis tänaseks on Vasaraonu poolt kustutatud, paar tundi tagasi kustutaud.
    Jutumärkidevaheline post oli müügiteemas, ja hetk tagasi kustuti.
    Siin ta on see post, uuesti:



    ----------------------
    "Lisan uue posti, kuna oma viimast posti muuta enam ei saa.

    Ma müüsin klapid Elfa kasutajale, aga mitte läbi praeguse kuulutuse, tunnen ostjat eelneva müügi läbi. Nii et kuulutajad, kui te imestate miks huvi pole, see on sellest, et keegi EI NÄE teie kuulust.


    Siinset müügikuulutust vaadati 1 nädala jooskul 100 korda. See on 3 inimest päevas. Müügi alafoorum on suletud, nähtav ainult registreeritud elfakasutajale. Ehk siis paarikümnele inimesele.


    Elfa! Siinse puhveti võib vabalt sulgeda, ja mitte keegi ei pane tähelegi. Te otsustasite sulgeda müügifoorumi. Kuulututse vaatamise arv on 2 - 3 korda madalam kui oli 2014 samal ajal, tegin kiire võrdlemise ühe aastataguse kuulutusega.


    Siin pole vaatajaid. Selleks et midagi müüa, on vaja vaatajaid. On vaja ostjaid. Ostja ei tea, et asi mida ta soovib on siin saadaval, sest müügifoorum pole nähtav.


    Absurd? Muidugi! Miks? Vasaronul tuli idee!


    Vasaraonu, anna mulle VIIES (!!) hoiatus, ja ehk nüüd juba annab hoiatuste arv välja permabänni, kuna ma julgesin öelda kõva häälega, mida niikuinii kõik teavad. sa tapad Elfa foorumi!


    Kas jääb peale terve mõistus, või ühe mehe jonn? Palun tähelepanu, et Vasaraonut siinne alamfoorum ei huvita, ta ei osta, ei müü. Küll aga teeb elu raskeks müüjatele ja ostjatele.


    MIKS!
    Kas siin on keegi otsustaja? Keegi kes otsustab? Kas kedagi huvitab mis siin toimub? Mind huvitab, ausalt! Aga mu huvi lõpeb hoiatuse, ja nüüd ehk bänniga. Ja pole midagi katki, siin pole midagi teha enam, pole põhjust osaleda"

    -----------------------------------






    Jutumärkide lõpp.

    Nii.

    Ülalpooldu sai just kustutaud kellegi poolt, täna, 1 päev pärast postitamist.
    Ma usun et see oli Vasaraonu, sest et mul Vasaronuga oma ajaulugu. Ta ei kannata mind mingil põhjusel, ja mul pole õrna aimu miks.

    Ülalpoolne oli mu müügikuulutuse posti osa, mis kustus, ilma märki jätmata. Nagu me teame, niimoodi ei kustutata poste, see on reeglite vastu. Kui post on reeglite vastu, siis tuleks tuua põhjus.

    Vasaronu, see siin EI OLE SINU FOORUM. Katsu nüüd aru saada, ELFA on ülal kirjas, mitte Vasar! ELFA, mitte VASAR. Tee oma foorum, Vasaronu! Aga kui see siin on ELFA, siis loe reegleid! Kui on VASAR, siis muudke foorumi nime! Ja pange uus nimi - VasaraFoorum!



    MartinJ! Mis sa arvad kui me liigume ELFA serverist mujale, täiesti sõltumatusse keskkonda, kus keegi Hr. Vasaraonu enam ei dikteeri reegleid!

    Mis sa arvad, MartinJ? Sest nii nagu praegu, pole seda foorumit tarvis mitte kellelegi, see näeb igaüks. Postitajaid pole, oleme nõus? Müügiteema on kinni, ja just müügiteema on koht, kust uued kasutajad foorumi leiavad, vähemalt paljud.


    Mis me teeme? Teeks uue tehnikafoorumi? Ilma mingi terrori ja jamata!

    Mis arvate, Elfakad? Või pole eestisuuruses kohas ruumi korralikuks Tehnikafoorumiks? Paar posti Läbufoorumis on nagu nati vähe.. v mis?
    viimati muutis kasutaja vxx; 20 m 2015, 21:30.

    #2
    Vs: tere MartinJ

    Minu soovitus, kirjuta tekst näiteks wordis valmis, enne avaldamist loe hoolikalt mitu korda läbi, paranda kirjavead ja lase emotsioonidel jahtuda (see viimane punkt tundub Sinu puhul eriti vajalik olevat).
    Mulle samuti viimased mudatused ei meeldi ja see foorum pole kindlasti enam see foorum, millega kunagi liitusin ning kaalun lahkumist siit keskonnast, aga see ei puutu antud asjasse, tahtsin juhtida tähelepanu sellele, et praegusel kujul on Sinu postitused vähe kummalised..korduvad tekstilõigud, labased kirjavead, jutu mõte valgub laiali jne..

    Comment


      #3
      Vs: tere MartinJ

      Dramaqueen, tõmba tuure veits maha. Ela ise ja lase teistel elada.
      Otsustajad ongi need, kes otsustavad.
      Läheb pekki, läheb pekki.
      Ei lähe, ei lähe.
      Sellises vormis ja hoiakus asja arutamine on nõme, mitte lahe.
      Kõik saavad normaalselt suheldud, nii või naa, aga miskipärast tundub, et sul on eriline isu saada ja jäädagi saama.
      Ole konstruktiivne, ära solgi ja tõmba latti alla.
      Erilahendused.
      PS või mail.

      Comment


        #4
        Vs: tere MartinJ

        Ma ei pea mitte kelleltki luba küsima enne, kui siin midagi otsustan. Korra olen ma juba kirjutanud: Selliste demagoogide eest tuleb foorumit kaitsta.
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

        Comment


          #5
          Vs: tere MartinJ

          Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
          Mis me teeme? Teeks uue tehnikafoorumi? Ilma mingi terrori ja jamata!
          Hulga aastaid tagasi oli siin pereheitmine, kus Hr. Karu valmistas ette uue " puu" Seega sulle lihtsam, ainult pere on kordades väiksem.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment


            #6
            Vs: tere MartinJ

            Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
            Ma ei pea mitte kelleltki luba küsima enne, kui siin midagi otsustan. Korra olen ma juba kirjutanud: Selliste demagoogide eest tuleb foorumit kaitsta.
            Vahest võiks ikkagi veel selgitada kui küsitakse.

            Comment


              #7
              Vs: tere MartinJ

              Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
              ..Mis arvate, Elfakad? Või pole eestisuuruses kohas ruumi korralikuks Tehnikafoorumiks? Paar posti Läbufoorumis on nagu nati vähe.. v mis?
              Paku ise midagi välja. Või mida tuleks teha nende kasutajatega, kes tõepoolest ei saa aru mitte millestki ja bänn ja muu ei tööta samuti afektide genereerimise peatamiseks (paari lausega)?
              Toodud tekst on hea näide. Huvitav on see, et mujal maailmas selliseid probleeme suurt ei esine.
              Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

              Comment


                #8
                Vs: tere MartinJ

                Ma arvasin, et mind ei huvita see foorum enam.Seega ma ei kirjutanud enam siia müügieraldamise teemasse.Nüüd, kui jälle on seda teemat puudutatud, siis arvan, et oleks siiski õiglane selgitada.

                Mind ärritas see tõsiselt. kui äri kinniseks tehti.Ma ei hakka siin sellega kaasnevaid miinuseid lahkama, see on tuuleveskitega võitlemine.Kes hakkab rääkima komade asukohtadest ja kes ütlema, et ei pea mingisuguste suvalistega siin arutama.(Ma arvasin tõsiselt. et näitan , et ma olen ka reaalselt, mitte suvaliselt olemas pärast sellist sõnavõttu, aga siis pidurdasin - milleks mulle see....

                Reaalsus on selline.See foorum kuulub Elfale, kuna kasutab selle serveriruumi.Kuna mul s... tõsiselt kees, siis ma otsustasin, et ma küsin ka peremehe käest, et miks ta sellise totruse välja mõtles.Kõigepealt tegin kõne Elfasse, et küsida kes siin asju korraldab ja millistel tingimustel.Elfa ütles ainult seda, et foorumi alustamisel mingid mehed tulid ukse taha kraapima, et tahavad siin moded olla ja asja ilusasti korraldada.Server kuulub elfale ja nad on andnud loa modedele heas usus siin toimetada.

                Mitte mingisugust Elfapoolset initsiatiivi ei olnud, et see äriosakond isoleerida.Ma käisin Elfas kohal ja rääkisime neil teemadel.Üldiselt olid nad üsna reserveeritud ja tahtnud laialt teemat lahata.Et millist kahju see võib või ei või tuua.Seos hangeldamisega tähendas neile seda, et on inimesi , kes paiskavad palju esemeid müüki ja muud huvi neil foorumi vastu ei ole.Veel kehvem olevat see, kui konkureeriv firma hakkab tema serveriruumi ärifoorumit oma kauba müümiseks kasutama.Aga fakt ise jääb faktiks, et selle äriteemade isoleerimise asja ei algatanud nemad.Pärast seda kohtumist mõtlesin, et milleks mulle see kõik, las mängivad oma foorumi liivakastides edasi ja ma kirjutagi midagi.Ma nägin, et umbes nädal pärast minu Elfavisiiti kirjutas kirjutas keegi mode, et Elfale oli seda kõike vaja.Ilmselt nad siis suhtlesid ja põhjendasid midagi ja Elfal ei paistnud eriiti erilist huvi olevat, mis mänge siin mängitakse ja Elfa otseselt seda äri eraldamise otsusele tagantjärele keeldu ei pannud.

                Comment


                  #9
                  Vs: tere MartinJ

                  Mis me teeme? Teeks uue tehnikafoorumi? Ilma mingi terrori ja jamata!

                  Selline tüüpiline tingiva kõneviisi jutt nagu poliitikutelgi. Kirumise asemel võta ja tee siis oma maitse järgi oma fooum, keegi ju pole keelanud.

                  Comment


                    #10
                    Vs: tere MartinJ

                    Mida iganes.Tegelikkus on see, et enamus inimesi, kes seda teemat valdavad, tunnevad üksteist , kuna Eesti on nii väike ja polegi mõtet sellise jama pärast oma pead vaevata.Sest need kes ei taha ja saa reaalsusest aru, ei saagi seda saama ja las nad siis toimetavad oma liivakastis edasi.ONNIGUON.

                    Comment


                      #11
                      Vs: tere MartinJ

                      Kõigelepealt teemaalgatajale: Tere vxx

                      Kirumise(kiremise) asemel soovitan veidi rahulikumalt mõelda, eelkõige selle pilguga, palju Teie ise olete panustanud, et see foorum reaalselt toimiks ?

                      Mis puutub, aga rahulolematute visiite Elfasse, siis tuleb neid ikka ette. Paraku on rahulolematusel üks häda (poliitikas on kah sedasi) - tahame, võtame inimese maha. Võtame. Aga veidi suurem häda on selles, keda asemele panna.
                      Ma ei näe millegipärast Elfa kontori taga uute modede ja adminnide saba! Eelkõige on vingumas ja mind kohtusse kaebamas seal need, kelle äri siin takistame. Eraisiku kuulutused , palun väga, keegi pole vastu.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

                      Comment


                        #12
                        Vs: tere MartinJ

                        MartinJ, Sa näitad hetkel kaine mõtlemise tunnuseid.Täpselt seda ongi ju tarvis.

                        Esiteks mida olen mina ise teinud, et foorum toimiks.Olen rääkinud siin sellest, milles mingil määral orienteerun ja see ongi mu panus.Kui keegi ei räägi ei ole ka foorumit.

                        Järgmine osa, et tahame . võtame maha.EIEIEI.Sellest ei ole keegi ju rääkinud, et maha, jne.Ainuke tahtmine-soov modede osas oleks see, et ei oleks mõtet oma mingite uitmõtete järgi käituda.See on kõik.Muus osas müts maha, et olete selle vastutuse endale võtnud, et mul ja teistel oleks koht, kus käia, st et see asi koos püsiks.Kohtusse kaebamine- kas on selline asi olnud???
                        viimati muutis kasutaja tm101; 21 m 2015, 12:05. Põhjus: kirjaviga

                        Comment


                          #13
                          Vs: tere MartinJ

                          On ikka jultumust, ma mõtlen tõsiselt. Kui keegi tuleks näiteks minu firma uksest sisse ja nõuaks, et miks ma ei taga talle oma firma veebilehel mõnusat elu ja äritegemist jne.. no ma ei tea, 99% tõenäosusega tuleb väike märkus küsijale. Kõigepealt vaataks üle mis küsija müünud on ja siis vaataks ka üle palju ta võlgu on
                          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

                          Comment


                            #14
                            Vs: tere MartinJ

                            No audiotehnikaga kauplemine küll nüüd elfa äri ei mõjuta. Sellest on tegelikkuses äärmiselt kahju küll tõesti et külalised siin kuulutusi ei näe seda enam et külalistena kolajaid on omajagu. Mind ka see tegelikult häirib kuna see on ainuke portaal kus ma viitsin oma asju müügiks pakkuda.
                            Iga isik kes on postitanud on oma panuse andnud

                            Comment


                              #15
                              Vs: tere MartinJ

                              Tere härra Martin! Minu soovitus, jätka samamoodi! Virisejaid on elus alati olnud. Kui aga virisejalt küsida:"Mida sa ise teinud oled, et asi toimiks, saaks parem? Siis tuleb healjuhul hunnik vabandusi, miks oma panust ei saa anda! Kui aga on midagi saada vaja, siis on samad isikud koheselt SUURE lusikaga ja küünarnukkidega kokkuriisumas seda, mida teised on ühiskatlasse panustanud! Võta asja sellisena, et ühiskond jaotub alati erinevateks iseloomudeks. Üldjuhul oleneb see, millisse "kasti" keegi sattub tema enda "lastetoast"! Lastetuba on see eetiline kogum, mille keegi oma vanematelt juhendajatelt, kasvatajatelt on põnniajast kaasa saanud! Seda saab inimene ka ise endas suurendada, lugedes rahvatarkust ehk muinasjutte lapsepõlves, tehes järeldusi. Hiljem on sellise tarkuse puudus antud inimesele enesele nuhtluseks! Ühikates, teenistuses ja tööl on sellised pidevas konfliktis ülejäänutega! Neid lihtsalt ignoreeritakse ja sellega pannakse ülejäänute poolt nad paika, nende õigele kohale! Minu isa ütles selliste kohta, et sellised on tähtsust nii täis, et isegi õlekõrs ei mahu kohta, kus päike ei paista! Ära selliste "Jupijumalate" heietamisi südamesse võta! Mina poleks isegi vastanud sellisele sõnavõtule! Pläriseb,las pläriseb! Ju on mittelineaarmoonutused (mõtlemises) liiga suured! :-)
                              viimati muutis kasutaja rainadov; 21 m 2015, 13:28. Põhjus: koma

                              Comment

                              Working...
                              X