Olen mimel korral proovinud kirjutada pikemat (N. 15 rida 10 min jooksul)vastust, või uut teemat. Kui vastust ära tahan saata ütleb foorum kõigepealt, et ma ei ole logitud ja logimisel (kuigi see on enne tehtud) et vigane foorum. Igaljuhul olen korduvat vihastanud sest kirjutis kaob. See ei sõltu teemast ega arvutist. Lühikeste teemade või vastuste puhul on kõik OK.
Viga pika kirja puhul.
Collapse
X
-
Vs: Viga pika kirja puhul.
Ma pikkade postituste korral teen alati tekstiaknas kontroll a ja kontroll c ja siis postitan ja kui mingi jama, siis teen lihtsalt kontroll v ja proovin uuesti, sest tõesti ajab närvi kui mingi jama tõttu pikk ja sisutihe kirjutis kaotsi läheb.Condemn the hive.Comment
-
Back nupp taastaks kirjutise veebilehitsejas, minu puhul on nii küll toiminud.Wtf?Comment
-
Katse:
Kell on 8.13
Read 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Nüüd siis ootame natuke kuni kell saab 8.30
Ekraan oli ootes, hiireliigutus tõi pildi ette ja kell näitab 8:27
Saadane siis kirja teele
Vajutan Lisa vastus
-
Mul on sedasi vaid paar korda teksti üldse ära kaotanud, enamus juhtudel on postitus ikka üles läinud, vaatamata vigase teema teavituskirjale.Comment
-
Esmalt postitatud W@ldur pooltKindluse mõttes enne postitusele vastuse saatmist kogu tekstile Ctrl+A ja Ctrl+C.Comment
Comment