Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

    Nagu kindlasti kõik märganud on, tekib iga päev teemasid "Mida arvate sellest ...". Kindlasti on ka teil endil tekkinud tahtmine teada saada, kas kellelgi on teid huvitava tootega kokkupuudet olnud ja millised muljed sellest tekkisid. Selline "Mida arvate" stiilis küsimine tavaliselt head tulemust ei anna (kuna enamus ilmselt ei viitsi neid teemasid vaadatagi) ning on ka halb tuleviku mõttes, kuna igaüks peab sama toote kohta uuesti küsima.
    Mul tekkis mõte asi lahendada nii:
    - teha eraldi foorumid nii Võimendifoorum alla (nagu on Lamptehnika), kui ka Kõlari ja Bassikõlari foorumitesse
    - teemasid loovad ainult tootega kogemust omavad isikud, pannes pealkirjaks ainult toote täis nimetuse (valmistaja, mark jne)
    - teemadesse võiks juurde kirjutada veel antud tootega kogemusi omavad isikud
    - samuti võiks saada küsida küsimusi juba "loodud" toote kohta
    - kogu out of topic kustutatakse, null tolerants, see pole arutelu vaid ainult kogemuste väljendamise koht

    Asi nõuab karmi modereerimist, mille võin oma kanda võtta.

    Eesmärk oleks saada teemasse ainult teatud toodet iseloomustav jutt, mida lugedes saaksid asjast pildi ette. Praegu otsingut kasutades on paras vaev seda asja iva välja lugeda.
    Beers of Estonia

    #2
    Vs: Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

    Uute foorumite küsimisi on ka palju, need võiks ühes teemas koos olla, minu arvamus asjast on siin: http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=19431 Uued teemad lisafoorumite kohta kõik kasti.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

    Comment


      #3
      Vs: Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

      Mõte on iseenesest tore, kuid ma ei poolda selle elluviimist foorumite kujul. Foorumeid tekiks liialt palju, ülevaatlikus poleks kõige parem (väga raske on infot struktueerida). Samas miks mitte seda asja realiseerida tehnowiki baasil wiki.tevalo.ee? Selle jaoks saaks teha sinna eraldi alajaotuse ning ka infot saaks suurepäraselt lahterdada, et oleks lihtsam vajaliku toote kohta ülevaadet ülesse leida. Mis arvate?

      Comment


        #4
        Vs: Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

        Wiki on küll väga hea ja õige koht selliste asjade jaoks aga mul on hirm, et wikis ei lähe see asi hästi käima. Enamus inimested kardavad sinna kirjutada, kuna wiki tundub selline "ametlik" asi kus jutt peab 101% õige olema. Samas võiks seda asja hakata pushima ja reklaamima.


        Kas nii ei saa, et foorumi loginiga saaks ka wikisse logida?
        Beers of Estonia

        Comment


          #5
          Vs: Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

          Mõtlesin veel selle üle ja arvan, et kui antud teemad ainult wikisse teha siis sinnapaika see jääbki. Foorumlased on piisavalt laisad, et seda wiki täiendama hakata. Teeks ikka foorumisse alafoorumid ja ma olen nõus ise sinna postitatut wikisse ümber kantima.

          Tanker, sulle ei meeldi et foorumeid liiga palju tekib. Aga see on ju ainult positiivne. Mida spetsiifilisemad foorumid, seda lihtsam on küsimustele vastuseid leida.
          Beers of Estonia

          Comment


            #6
            Vs: Kõlarite, võimendite ülevaate/hinnangu foorum(id)

            Eesti turg on liiga väike, et mingi arvestatav arvustuste kogu tekiks. Pealegi piisab kui Googeldada ning enamasti 2...3 ülevaadet ikka leiab. Kui on parem toode siis ka 10...20 arvustust.
            OT: Mind huvitaks rohkem foorum, milliseid plaate riiulisse juurde muretseda. Et siis lisaja kirjutab näiteks: naisvokaal: Norah Jones;"Come Away with Me" või keelpillid:Apocalyptica;"Reflections".
            Ehk siis võimalikult vähese mölaga anda ka teistele teada, mida head ja huvitavat uut/vana on avastatud. Kogu asja iva on muidugi, et šanr ära märgitaks - lihtsalt "Genitortures:Sin City" ei ütle midagi.
            Mingi teema"plaadimägi" oli kuid see ei olnud päris see.
            -

            Comment

            Working...
            X