Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

postkast skeemidele

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    postkast skeemidele

    meil on hetkel päris hästi välj kujunenud-esimene pool foorumitest on rohkem nagu teoreetiline, teine pool aga on rohkem praktiline.
    ettepanek on selline.ehk annaks asja natuke täiustada.sageli küsitakse skeemi mingi aparaadi parandamiseks.kas ei saaks teha remondifoorumisse postkasti, kuhu siis hea lihtne oleks skeemi poetada.vene foorumites on see äärmiselt lihtsaks ja kasutajasõbralikuks tehtud.vastava rea klikkimisel avaneb kastike kus saatjal tuleb ainult kaks rida täita-peale browserist faili leidmist tuleb lisada ainult faili nimetus ja kes saadab.igati lihtne ja stressivaba süsteem.
    postkast peaks olema ruumi kokkuhoiuks isetühjenev(säilitab faili näiteks 48tundi)ja mahuga 50MB,äärmisel juhul 40MB.väiksem ei tohi ta olla sest nii mõnigi remondiinstruktsioon ületab 35MB mahu.kui see väga keerukas pole,siis oleks see väga tänuväärne asi ja usun et seda soovi toetavad teisedki, kes parajasti mingit aparaati parandavad või muidu skeemi otsivad.

    #2
    Selline asi oleks kasulik ka muudes foorumites. Skeeme ju küsitakse neiski.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      Mõte ja idee on väga ilus aga mõelegem üldisemalt ( nagu seda teevad autorikaitse jms vennad) . Kardan, et Tevalol võib õiguslikke probleeme tekkida. Tagantjärgi on eriti paha..
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

      Comment


        #4
        aga sel juhul tuleb ju üldse skeemi küsimine ära keelata.ja mõte oli selles et skeem ripuks seal ainult mingi x aja.keegi ei saa öelda, et tevalo mingit andmebaasi loob.

        Comment


          #5
          Sama õilis mõte on ju ka avalikel ftp serveritel. Keegi küsib mingit faili, teine annab.
          Ega põhimõtteliselt mina poleks kah asja vastu...
          Huvipärast küsin, mis oragnisatsioon hoiab piraaytskeemide levitamise takistamisel silma peal ?
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

          Comment


            #6
            Kas selliseid asju üldse on nagu piraatskeemid?
            Saaks ju upload-e logida ja nagunii logitakse iga liigutus. Ja üldse - kas on mõtet ühe 3-tähelise tumeda taustaga PisiPehme suuvoodrist organisatsioonist mõtet end segada lasta?
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

            Comment


              #7
              Originally posted by felch@Jun 26 2005, 23:02
              Kas selliseid asju üldse on nagu piraatskeemid?
              No ei tea jah... Kirutud Nõukogude ajal pandi skeem tehase poolt ikka kaasa... Valmistada laiatarbeseade ja teha selle skeemist justkui suur sõjasaladus, vaat milleni on jõutud oma ahnusega. Ei saa nad täis ega lähe lõhki...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

              Comment


                #8
                soomlased kipuvad kontrollima et nende skeemid kuskil ei oleks.nende ideaal on vist, et kõik nokiad ja salorad tuleb kuskil ühes kohas parandada veel parem kui see koht helsingis on.
                enamus firmadest on ise huvitatud, et nende skeemid oleksid laialt kättesaadavad.see on aparaatide läbimüügis suur pluss,kui seda kodule lähimas töökojas parandada saab.

                Comment


                  #9
                  see postkast oleks väga vajalik asi ja ma olen ka selle tegemise poolt.

                  Comment


                    #10
                    Mõte on väärikas ja toetan täielikult, selline koht oleks väga vajalik.Skeemid on tõesti vajalikud, mida ühel pole seda ehk teisel on ja kui on koht kuhu koguda oleks väga tänuväärne.Paljud saaksid abi.

                    Comment


                      #11
                      Samuti toetan täielikut. See näiteks, et mõni service manual kusagil ripub ja on kõigile kättesaadav, aga samas illegaalne tasuta alla(üles)laadida oleks küll veidi naeruväärne. Vastasel korral oleksid taolised "poed" nagu http://fileshare.eshop.bg/ ammu kinni pandud.
                      Mis soomlastesse puutub, siis nende kultuur(?) vist ei soosi "isetinutajaid"... katkised asjad tuleb ikka kindlasti remonti viia. Nii ka enamasti tehakse või siis visatakse üldse minema, sest vahest remont kallim, kui uus asi osta.
                      Sama koomiline on lugu datasheetidega: võid osta http://www.chipdocs.com/ või kõrvalt "poest" niisama saada http://www.datasheetarchive.com/ ...vaevalt see illegaalne on.

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by sebastian@Jun 28 2005, 00:57
                        ...Nii ka enamasti tehakse...
                        Vastuväide: siin tuuakse põdramaalt tehnikat yhele tuttavale.... ja sa EI taha näha mis pervertsusi on nendega tentud. ntx: oli 1 muusikakeskus mille toiteblokk oli ära ``tuunitud``: tükkplaat on kolmeks, see on pandud teibiga kokku, ripputatud 2. teibiribaga korpuse külge, lülliti on katki, see on lahti lõhtud ja pandud foolium vahele.

                        see oli üks katkend (õudus)seriaalist ``põdratuuning``.
                        Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                        Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

                        Comment


                          #13
                          Hm! See, et skeeme ja "korjausohjeid" tehasest tulles kaasas ei ole on EESTI enda teema, kaks nädalat tagasi trehvasin nägema kuidas Rootsist toodi telekas Philips 28PW 6008/01 ja sel ilusasti skeem, mida just käes hoian, kaasas, umbes A2 formaadis, no kogu sisu, elementide väärtused, mõõtepunktid/pinged jne. Inimene kes tõi vastas küsimusele, et kas seal müüdaval sellisel aparatuuril kõigil skeemid kaasas, et niipalju kui tema ostnud on need kõigil olnud!Aga noh siin...tuleb meelde , et niipalju kui ise midagi ostnud olen siis need pakendid on juba mitmeid kordi avatud...siit meenub tobe lugu-üks sõber ütles tüdrukule, et kui 10 aastat ei saa, kasvavat üks asi tagasi, see nagu raskesti usutav-siit siis see, et kui see karp lahti kistakse siis sealt võib mida iganes ära jalutada, veel enam, et need skeemid ju lausa müüa mõnes kohas mitmesaja raha eest-kas see on autoriõigus? aga siis kui ma asja ostan ja skeemid kaasa saan pole? asja eest olen ju maksnud ja eesti tingimustes mitte vähe, võrreldes teiste riikidega. Remondist niipalju, et kahel korral olen kokku puutunud sertifikaati omavate ja litsenseeritud töökodadega, kus ühel juhul ei suudetud isegi garantiiga DVD mängijat, mis sel ajal tootmises oli, ära remontida, teisel juhul ei saanud sama töökoda hakkama CD-decki remondiga-põhjendus kõlas, et neil olla raske hankida laserpead, ka olla see kallis~300 eeku, kuigi ma neile ütlesin, et soovin selle iga hinna eest korda lasta teha, muidugi normaalsuse piires! Ja siis veel ühes töökojas juhtus lausa naljaks lugu CD pleieri viisin sinna, u 2 nädalaga pidi valmis saama-tühjagi-ootasin peaaegu 2 kuud ja siis sai mõõt täis-kohale minnes selgus, et remondimehed"sossid" polnud lillegi liigutanud-põhjendus kõlas, et pleieri kaan ei käivat nii nagu vaja ja see olevatki vea põhjus-kodus võtsin süsteemi lahti ja sain selle ise korda, kuid laser on asjal läbi veel praegugi, isegi seda nad ei avastanud. See siis viimane kord, enne kodusremontimine, kui, et viin oma asja remonti ja ootan igaviku ja ei mingit tolku, ise nokitsedes vähemalt pole kedagi süüdistada, kui hakkama ei saa ja miskit maha põleb. Selle lõppu veel niipalju-kas siis tõesti on palju palutud, et poest uut seadet ostes oleks ostja esimene kes karbi avab, nagunii on garantii ja kui miski ei tööta-see võib ju ka kodus selguda? Soome skeemide kohta infot küll, ise sain Soomest paar täiesti töötavat lampvõimu skeemi ja igasugu audiomõõtetehnika skeeme oli ka posu sel alal abiks Hi-Fi leht . Nokiast ka niipalju, et poes oli müügil raamat, kus isegi mõned skeemid (vanad mudelid muidugimõista), kuid arvutused skeemielementide arvutamiseks ja muu selline, raamat oli mingi 600+ lehekülge ja hind EUR 89.90-kahetsen, et ei ostnud!
                          -superradical-

                          Comment


                            #14
                            Mina sain küll Philips-i telekaga skeemid kaasa.(ostetud paar aastat tagasi ON-OFF-ist)
                            Muud asjad on küll kahjuks kõik ilma skeemita

                            Comment

                            Working...
                            X