Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

2 ettepanekut

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    2 ettepanekut

    Esimene neist oleks siis selline, et privaatteade mida teistele kasutajatele saata saab oleks nähtavam.
    Parim võimalus selleks oleks vast selline, et kui ma olen privaatteate saanud, siis foorumisse tulles avaneb mul väike lisaaken ja küsib kas ma tahan uut teadet lugeda.

    Teine ettepanek puudutab postituste lugemist. Nagu te isegi tähele olete pannud on siin palju alafoorumeid ja kui tahad kõiki uusi teemasid lugeda on palju klõpsimist. See on eriti häisiv kui istud aeglase ühenduse otsas.
    Minu ettepanek oleks selline et teha foorumisse funktsioon mis võimaldaks vastamata postitusi lugeda.
    Näit 24h post. Vajutades sellele lingile näeksid postitusi mis on postitatud viimase 24h jooksul.

    Teine variant oleks "vaatamata postitused" Vajutades sinna aavanevad ainult need teemad mida on täiendatud või mis on uued.

    #2
    aga link 10 viimast postitust on ju olemas
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?action=recent
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

    t-linespeakers.org

    Comment


      #3
      Privaatteatest saab suurepäraselt ju teada meili teel. Siis kui keegi on sulle privaatteate saatnud saadetakse sulle ka meil, mis annab privaatteate saamisest kohe teada.

      Täienenud teemadest saab ju aru sellest, et teema pealkirja juurde tekib pildike 'New'. Samuti saab sellest, kas alafoorumisse on uusi kirju lisandunud teada selle kaudu, kui foorumi nime ees oleva kataloogi ikooni juures olev tärnike on sinakas. Kui see pole sinakas, siis pole ka antud foorumisse midagi uut lisandunud.

      Kui mingid teemad sulle veel eriti huvi pakuvad, siis saab kasutada veel sellist omadust, et palud uute kirjade lisandumisel antud teemasse omale sellest meili teel märku anda.

      Tanel

      Comment

      Working...
      X