Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Tevalo spämm2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tevalo spämm2

    Edastan lihtsalt ühe mure:

    Noh, nüüd on siis seni soliidsena tundunud Tevalo kah kodumaiste
    spämmarite "kuulsusrikastesse" ridadesse astunud. Sain neilt kirja,
    milles pakutakse osalust jõululoteriis. Tingimuseks "koputamine" kolme
    sõbra peale, st nende e-mailide andmine, et ka neid sama jamaga
    pommitada saaks. Sisuliselt: palutakse oletatava hüvitise eest kaasabi,
    et nad saaksid rikkuda VÕS paragrahvi 60. Sigadus.

    #2
    Tere!

    Antud juhul said selle 'jõululoterii' kirja kõik Tevalo e-uudiskirja lugejad. Kõik uudiskirja lugejad on selle listiga liitunud vabatahtlikult ning võivad sealt mistahes hetkel lahkuda.

    See, kas nad soovivad selles pakkumises osaleda, on nende enda otsustada. Kui soovitakse osaleda, siis tuleb tõesti saata e-kiri edasi kolmele e-posti aadressile. Neile aadressitele saadetakse kiri edasi aadressite sisestaja e-posti aadressiga ning neid sisestatud aadresse ei kasuta Tevalo mingil ärilisel otstarbel. Juhul kui keegi nende aadressite omanikest leiab saadud pakkumise olevat piisavalt ahvatleva, et selles osaleda, siis astub ta samuti osaliseks Tevalo jõulukampaanias. Vastasel juhul seda e-posti aadressi Tevalo mingil otstarbel ei kasuta enne, kui antud aadressi omanik näitab ülesse mingit initsiatiivi Tevalo veebikeskkonna kasutamises.
    Seega on Teie osalemine antud pakkumises vabatahtlik ning Teil ei lasu mingit kohustust seda pakkumist kellegile edastada.
    Meil on kahju, kui Te ennast sellest kirjast väga häirituna tundsite.

    Tervitades
    Tanel Kerstna
    Tevalo AS

    Comment


      #3
      Ega mure pole minu isiklik, mul ammu tevalo aadressif spamblokis, ma lihtsalt edastasin teist muret.
      Lugedes aga vastust tuleb välja, et Tevalo tegeleb veel ka võltsimisega, sest saadab aadresside sisestaja nimel sisestatud aadressidele maile.
      Kõige tipuks saab tegelikult 3+7+1 aadressi üles anda.

      Comment


        #4
        Täpsustame pisut. Kampaanias osaleja sisestab aadressid vastavale veebivormile ning klikates kampaanias osalemise nupul on ta teadlik, et nendele e-posti aadressitele saadetakse sarnane kiri nagu ta ise sai. Seega saadab ta need meilid siiski ise ning Tevalo ei tegele millegi võltsimisega.
        Kampaanias osalemiseks on vaja sisestada 3 sõbra ning 1 enda e-posti aadress. Kui keegi soovib rohkemaid sõpru kampaaniasse kaasata, siis võib ta tõesti veel saata seda kirja kuni 7 inimesele. Samas ei pea keegi kartma seda, et tema e-posti aadressile võiks tulla rohkem kui 1 Tevalo kampaania kiri - üle 1 kirja ühele ja samale e-posti aadressile ei saadeta.

        Comment

        Working...
        X