Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Postituste kustutamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Postituste kustutamine

    Mis jama see nüüd on, et ma ei saa enam oma postitusi kustutada? Mille jaoks see peab hea olema? Ei ole nagu tahtmist mõnda oma ostukuulutust pidevate tõstmistega mitme lehekülje pikkuseks ajada.


    #2
    sama probleem, foorumi kasutajale on selline funktsioon ikkagi vajalik.

    Comment


      #3
      sama siin :angry:

      Comment


        #4
        palun lisagesee võimalus...

        Comment


          #5
          Endiselt ootan vastust küsimusele, et miks võeti ära foorumikasutajatelt postituste kustutamise võimalus?

          Comment


            #6
            Enda postituste kustutamine oli tõesti veel mõni aeg tagasi võimalik, kuid kuna osad kasutajad leidsid, et see on hea võimalus foorumi spammimiseks ja selle käigus oma postituste arvu 'kunstlikuks' suurendamiseks (ei saa küll päris hästi aru, mida see juurde annab....), siis olin sunnitud hetkel selle võimaluse ära keelama. Samuti kui mõned kirjad lihtsalt põhjuseta teemast (mitte ostu-müügi foorumites) ära kustutatakse, siis jäävad vahete-vahel selgusetuks ka järgmiste kirjade kommentaarid, mis puudutasid just selle kustutatud kirja sisu. Seega kui tahad oma kirja foorumist eemaldada, siis raporteeri sellest moderaatorile ning tema korrastab sinu poolt märgitud teema.

            Tanel, admin

            PS. Vabandan pisut hilise vastuse pärast, kuid olen hetkel pisut puhkamas ja satun seetõttu arvuti taha tavapärasest pisut harvem

            Comment

            Working...
            X