Teade

Collapse
No announcement yet.

O: Priboi / Audese töökorda seadmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    O: Priboi / Audese töökorda seadmine

    Oleks vaja töökorda seada Audes-e A101 võim. Skeemilt Priboi v.a sisendi maatrixid. Olemas mõned varulambid. Mõned korrad olen saanud pinged paika ja toimima, kuid mingi aja pärast läheb siiski üks lõppudest "hõõguma".
    Kui kellelgi asi käpas andku PM märku. Hea kui oleks sellistega varasem kogemus olemas.

    Terv., Timo

    #2
    Vs: O: Priboi / Audese töökorda seadmine

    Esmalt postitatud timotheos poolt Vaata postitust
    mingi aja pärast läheb siiski üks lõppudest "hõõguma".
    Proboil on algsete detailide kvaliteet selline nagu ta on: nõukogude tootmiskultuuri viljastatud. Kui omal kolb käes püsib, siis pole midagi keerulist see asjake jooksma saada nii nagu Riiklik Plaanikomitee ette nägi. Esimese asjana tuleb seal vahetada tõsiste 10-pöördeliste traat-trimmerite vastu need biasi reguleerimise trimmeriõnnetused. See on väga oluline!
    Kõikide lüütide vahetamine sama hooga ei tee paha. Eriti need, millede tähises sisaldub suurtäht "G". Sest kahjuks ei tähista see omaaegse 1/6 maakeral laustuntud suurkuju-hevimehe nime esitähte, vaid hoopis venekeelset sõna, millega tähistatakse midagi a'la "sõnnik" (mida silmas peetud lugupeetud megastaar küll üldse ei olnud, vaatamata punaparteilaste seas levinud arvamusele).
    Samuti ei maksa ajada lampide voolusid viimasele vindile, vaid veidi konervatiivsemalt, nii 80% sellest mis juhendis. Ja see väärtus tuleb saavutada kui aparaat on töötanud-soojenenud vähemalt 1 tunni.
    Eks ta ole.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

    Comment

    Working...
    X