Teade

Collapse
No announcement yet.

Sarco V18-22 lampvõimendi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Sarco V18-22 lampvõimendi

    Esmalt postitatud Juuljuz poolt Vaata postitust
    Peale tolmu pühkimist said kontaktipuhastussprayga üle käidud ka kõik poted, toitelüliti, kõik pistikud ja väikesed poted (ei mäleta eesti keelset nimetust neile), mida oli kaks, üks VU meetri jaoks, teine oletan et äkki lampide bias? (Jällegi ei mäleta eesti keelt).
    See teine pote reguleerib selle B4+ otsa kaudu lõppastme negatiivset eelpinget.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

    Comment


      #17
      Vs: Sarco V18-22 lampvõimendi

      Nii, sai nüüd mikri eelvõim tehtud ümber selliseks nagu EF86 sellel skeemil: http://laird.vectorstar.com/wp-conte.../channel-1.png

      Kuna 25uf lüüti võtta polnud hetkel siis sai 22 pandud. Kui suur mõju sellel 3uf mahutavusel seal on?

      Hetkel sain nii palju proovida ainult et töötab aga Aiwa muusikakeskuse kõlariga mis mul laual selliste asjade testimiseks on ei saa just parimat tulemust. Üritan lähipäevil sõbra juurest Vermona Regent 600/1000 kasti koju vedada ja tollega proovida, peaks asjalikumat häält tegema. Samuti ühel tuttaval Fender Blues Jr. III mille kõlariga tahaks testida.

      Aga kas siin teadjam rahvas oskaks soovitusi anda selle kohta et mida veel skeemis muuta? Eelvõimendi nüüd ainus asi mis muudetud. Kui homme (täna õigemini) aega õhtul siis alustan lüütide vahetamisega, ei saa neid hetkel mõõta küll aga kuna nad ilmselt seal vähemalt 50-60 aastat sees on olnud siis parimas korras nad ilmselt pole, võiks igaks juhuks ära vahetada ikka. Aga mida siis muuta veel, on soovitusi?

      Comment

      Working...
      X