Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõim moonutab..!?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lampvõim moonutab..!?

    tere. asjalood nii, et on üks lampvõim...

    võim:
    120W, taga 4 lõpplampi, tõenäoliselt duubellõpp. asjal 8 sisendit ja vist mono out (sesmõttes et kõlari pistikuid on väljundis 2, aga sees on ju mikser 8 kanali jaoks ja tõenäoliselt tuleb mono välja) muidu ei pigista 120W ära (vaid 2 lambiga lõpus).

    probleem:
    juba veidikenegi suurema sisendpinge puhul (100mV), muidu ikka 250W võib lasta.. (line sisend) hakkab moonitama. lööb lõpuks päris sirgeks siinuse = kärin...müra... (väljundis võib siis mingi 10W olla).
    ja ühes lõpplambis lööb sinist leeki sees õrnalt-õrnalt. vahetasin lampide järjekorda, aga leek ikka samas pesas. (kontakt peaks hea olema pesas)
    ahso.. lamp on selline keskmise suurusega.. vist suht levinud.. algab midagi "6...." vms.

    hlp?!!?

    #2
    see et lambis on sinine leek sellise õrna sinkja helgiga on täiesti normaalne nähtus selles pole probleemi ilmselt 6P3C ON SEE LAMP.

    Comment


      #3
      nojah, võibolla küll, aga miks see ühel lambil neljast on.. ja helis on küsimus just :blink:

      Comment


        #4
        jäi arusaamatuks, kas viga on alati samas lambis või samas pesas. Kui lambis, siis proovi uut/teist lampi; kui pesas, siis puhasta kõigepealt pesa kontakte peene liivapaberiga. Kui see ei aita, tuleb juba mõõtma hakata, milles viga.

        Comment


          #5
          Saa aru see on lambi omapära kui lamp on heas seisus siis on see normaalne nähtus, mis esineb kõigil lampidel eriti tuleb see nähtus hästi esile jugatetroodidel, mida kasutatakse lõpus.

          Comment


            #6
            selge selge, küsimus on helis, kordan veel.. kui keegi teab mis -võib- selle põhjuseks olla, mainigu..

            Comment


              #7
              Pole mõtet solvuda, kuid vastajale on selline küsimuse esitamine sama kui ma panen sind istuma sipelga pessa ja siis küsin, milline hammustas. pole mõtet filosofeerida sinine punane või roheline.Asi käib natuke teisiti, kui kogemusi napib siis tuleb otsida skeem, võtta tester ja esiteks ära mõõta kõik pinged alustades lõpust ja liikuda ettepoole. ja kui see on tehtud siis on ehk selge millises ahelas on probleem. kui skeemi pole siis tuleb võtta raamat, kust saab lampide sokeldused ja siis alustada mõõtmisi. ilma kodutööd tegematta seda remontida pole võimalik.

              kuid võib ka katsetada lambivahetust enne mõõtmisele asumist

              Comment

              Working...
              X