Teade

Collapse
No announcement yet.

Üks ebatavaline eelvõimendi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Üks ebatavaline eelvõimendi

    Sattus siis minu kätte üpris huvitav nelja kanaliga eelvõim, eelastmes vedrudel 6ZH4 ja järgmises astmes 6N9S. Kas on teadjaid, kes oskavad selle kohta miskit asjalikumat pajatada? Mis oli siis nagu sellise lahenduse mõte, kui veel ei olnud stereotki õieti? Tuvastamiseks paraku puuduvad igasugused sildid aga ometi oli ikka kombeks sildistada igasuguseid seadmeid, ehk teab siis keegi mis komplekti alla ta täpsemalt kuulus? Näitajate poolest ei pruugi ilmselt kõige parem olema aga ilus asi on, näe nelja kanaliga, ehk leiab kodukinos kasutust Nüüd on lingi panemine võimalikult keeruliseks aetud :S Taandeid ka ei saa enam teha, tuleb spetsiaalselt valesti ja vastupidest minu tahtmistele teha.https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...d1ad54652e5632 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...e87358ab66e2e2 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...9bb5c48204a338 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...e943e4b3db0a3b https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...8f&oe=558AA8FF
    viimati muutis kasutaja RaunoK; 12 m 2015, 16:59.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    Vs: Üks ebatavaline eelvõim.

    No mis ta nüüd sattus... ikka päris sihikindlalt ostsid ju Aga mitme kanaliga helisüsteemid olid kinosaalides juba ammu. Seal ploki peal ju tähed juures - levõi-pravõi-srednii-ekran. Neli paralleelset eraldi regullitavat ja kommuteeritavat mono kanalit. See konkreetne tükk on komplektist KZVT-3 (vene tähed), mida tehti ka erinevaid, osades tähistati ekraani asemel fuajee. Kui hoolega kaevad venekeelses netis, siis leiad nii mõndagi, aga pead raamatute djvu-sid alla laadima.

    Comment


      #3
      Vs: Üks ebatavaline eelvõimendi

      Sai siis natukene tsurgitud, signaali juhtmed joodetud, hiljem proovin ka ära. Küttesse läheb ilmselt alalisvool, kuna eriti hästi ei usu et ta vaikne saab olema, kui vaadata, kuidas see esimene aste teostatud on. Skeemist muidu, esimeses astmes on signaalitrafo, mähiseid mõõtes selgus et keskväljavõtega primaarmähis näitab ca 8oomi ja sekuntaarmähis 4,98koomi ja viimane aste aga katoodjärgija. Tekkis mõte, kas nendest sisendtrafodest ei saaks midagi huvitavat meisterdada? Õhupilu tal ilmselt ei ole, seega isegi väikese SE võimu jaoks vast ei kõlba, samas ka ülekande tegur suure võitu? Samas mõned fanaatikud topivad trafosid eelastmesse anoodtakisti asemele, annaks topelt käriseva SE saundi tänu trafo südamiku küllastumisele :P
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

      Comment


        #4
        Vs: Üks ebatavaline eelvõimendi

        Tõepoolest köeti seda plokki alalisvooluga. Põhivõimendi komplektis olid eraldi toiteplokid temale, anood kenotronidega ja küte seleenalaldiga.

        Comment


          #5
          Vs: Üks ebatavaline eelvõimendi

          Paras efektiplokk, nii kui pinge peale lased, kukub kriiskama. See tuleb nüüd välja räästa alla riputada, kõlarist võimalikult kaugele.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment

          Working...
          X