Teade

Collapse
No announcement yet.

6n2p RIAA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: 6n2p RIAA

    Kõigepealt maadleks lihtsamatega.
    Tegelikult see ongi väga lihtne Sain ise ka suht väheste kogemustega hakkama. Ainuke raskus võib rahakotile langeda. Ega seal muud polegi kui valida õiged komponenedid. Tähtmaandus tuleks teha lampide keskele. Kindlasti peab olema drossel. Nii nagu skeemis näidatud. Ja signaali teed võimalikult lühikesed. Toitetrafo vii võimalikult kaugele. Lampe küsi mikumaku käest.

    Comment


      #17
      Vs: 6n2p RIAA

      6N2P ja 6N2P-EV lampidel pole skeemis rakendamise mõttes erinevusi.
      Elektrolüüdid mida kasutad on ikka korraliku seeria omad?

      Comment


        #18
        Vs: 6n2p RIAA

        Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
        Probleem võib olla liiga väikeses, sidestuskondensaatoris. 47koomise takisti puhul võiks sidestuskondensaator olla 1uF, siis peaks madalam ots käima kuni 10Hz.
        Minuarust pole seal sidestuskondensaatorit üldse vaja. Ei saa muidugi mainimata jätta, et selle võimendi käivitamisel lendab 250V impulss järgneva astme sisendisse, ei ole just viisakas lahendus.

        Comment


          #19
          Vs: 6n2p RIAA

          Kust see mõte ültse tuligi, et sisendisse vaja kondensaatorit? Käivitamisel on ka katood külm, sell ajal ei saa midagi hullu juhtuda, kui just järgmises astmes pooljuhti pole.
          viimati muutis kasutaja RaunoK; 06 m 2012, 17:59.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment


            #20
            Vs: 6n2p RIAA

            Kui aus olla, siis kas seal on sidestuskonde või ei ole ei oma tõesti mingit tähtsust, katsetustel olen ka ilma proovinud. Hetkel probleemidele see lahendust ei anna ja ennem pühapäeva katsetusi ei järgne.

            Comment


              #21
              Vs: 6n2p RIAA

              Kunagi sai ka RIAA-d 6n2p peal katsetatud, skeem erines pisut korrektsioonahelas, aga mitte sellest ei tahtnud kirjutada. 6n2p on üsna mürarikas, eriti veel sellises ahelas. ise leidsin enam-vähem sobilikud 2 lampi ca 20 lambi hulgast. Proovisin ka EV versiooni: võrreldes tavalisega väga väike müratase, samas aga absoluutselt tuim ja lame sound.

              Comment

              Working...
              X