Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?

    Kes asja teab, siis mõtle milline potentsiaal venelastel käes on nii tehaste kui tehnoloogia näol olemas ja milline tööstuslik võimsus ja peaks ju olema väga rumal suhtumine kui seda mitte uuendada ja lampe toota, sest mingil määral on nõudlus ja turg olemas .Svetlana tehases vahetati juba ammu kõik tehnoloogilised seadmed ja liinid välja ja muudeti tehnoloogiat ja pole ju tähtsust mis kirjad lõpuks peale trükitakse. Sõjatööstus oli see mis asja paika pani ja asja arendas. Siin pole midagi rääkida, nii see on. Häid tükke on venelastel palju. See, et lampe on parameetrite järgi valitud ja mõõdetud pole mingi uudis hoopis tegelikkus ja vajalikkus ja kui siin mõni tegelane arvab et on kusagilt saanud mõned lambid mille ajaloost või töötamisest midagi ei tea ja tahab kohe mingit hiiglama super riista teha ja pealegi kui on paar suva tükki siis nii need asjad päriselt pole. Asi on vieidi komplitseeritum ja keerulisem kui siin foorumis jalgukõlgutades loetud. Eelkõige on vaja teadmisi ja praktikat. Nii nagu onu Lenin ütles õppida, õppida, õppida ja nii nagu vana humax ütleb töötada, töötada, töötada ja sellisel puhul ei jää tulemused tulematta! Kui tullakse siia foorumisse ja jutt käib et mina tahan, minul on idee ja minul on lambid ja nüüd teie öelge, mida ma tegema pean, siis minu esimene mõttekäik on, et mine seisa kas või kõrvadel ja saa targemaks! Jutt lõppenud.
    viimati muutis kasutaja humax; 03 m 2012, 10:35.

    Comment


      #17
      Vs: Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?

      Tuli korra kitarrivõimendi konstruktor kokku panna. Kõik lambid ilusates firmapakendites, Tubeampdoctor vist oli. Võtan lambi pakendist, peal 5Ц4М. Lamp vist oli kas 90-ndatel või isegi 80-ndatel välja lastud, täpselt ei mäleta, aga aasta oli 2000+.

      Comment


        #18
        Vs: Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?







        ,Maailmas müüdav raadiolamp ja ka meil tellitav toodang. Toodetud Venemaal! Ja küsimus on kas vene lampidest on võimalik midagi teha? Venelased oskavad ka ingliskeelset kirja oma toodangule trükkida ja pole kunagi teada mis maa toodangut ja kus maal tehtud lampi sa tegelikut ostad ja kasutad, firma nimetus lambil veel ei määra tootjamaad. Kunagi vene ajal sai tellidud kast Tesla EL34 ja tekkis väike kahtlus et väga sarnane lamp on ka Svetlana tehasel. Polnud probleemi ja kuna Leningradis mitmeid häid tuttavaid võtsin lambi tasku kui sai seal käidud ja asja uuritud. Hoobilt kui vend lampi nägi, oli minu unistus heast teslakast kadunud, vastus oli et meie toodang Tesla tellimisel! Vend naeratas ja küsis "Kas küsimusi on?" Vaat nii on lugu lääne lambiga. Käivad need lambid mul veel siiamaani ja käivad veel edaspidigi! Ma arvan, et tulevikus pole mõtet targutada sellel teemal ja kui oma õpitud abituses hakkama ei saa siis ehk rohkem oma probleem, kui vene lambis ja pole ka mingi saladus, et prahti on igal pool. Pole ka midagi tahta kui lamp on oma aja töötanud ja kusagilt väljakakutud või prügikastist võetud.
        viimati muutis kasutaja humax; 04 m 2012, 10:47.

        Comment


          #19
          Vs: Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?

          Pead ei anna, aga nemad http://www.jj-electronic.sk/ toodavad ise.

          Comment


            #20
            Vs: Kas vene lampidest on midagi lihtsat võimalik teha?

            Nemad on see 1%, mis ei tule Venemaalt/Hiinast. Olen näinud GE kirjaga lambikarpi, mille sees olevale lambile oli ka peale löödud GE. Alt kumas läbi JJ.
            Esmalt postitatud kalju poolt Vaata postitust
            Pead ei anna, aga nemad http://www.jj-electronic.sk/ toodavad ise.
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

            Comment

            Working...
            X