Teade

Collapse
No announcement yet.

Esimene lampvõim ja...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Re: Vs: Re: Vs: esimene lampvõim ja..

    Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust
    Media is the message, ehk ei tohiks unustada siin kirjutatud sõna jõudu. Algselt kerged väärarusaamad moonduvad meie moodsas veebiajas ülikiirelt väärdogmadeks, millistega on hiljem väga raske võidelda.

    See 2200pF on kohatult väikese mahtuvusega kondekas, ilmselt lõikab alumist otsa. Kui kondekas siiski sisendisse jätta, siis tuleks asendada ca 0,25-0,5uF. Aga sellisena see ei tee oma olemasoluga tõesti midagi paremaks, vastupidi. Ja sellist kondekat tõesti ei ole üldse vaja sisendisse, lamp ei vaja seda.
    Skeemi töökindluse tõstmise seisukohast oleks abiks hoopis ühendada lambi võre ja maa vahele võretakisti, nii u. 300-500k. See on abiks sel juhul, kui poteka liugur peaks halba kontakti andma (mis juhtub varem või hiljem), väldib lambi biasi kadumist.
    Sellised üldised tehnoloogilised tähelepanekud.
    eelneva jutuga täitsa nõus, kas suurem konde või takk, täitsa loomulik et kui kasutatakse olemasolevat potekat on selle eluiga pigem lõpule lähedal.
    pigem lisada takisti ja kui isu proovi koos konega ja ilma, vaata kuidas tundub.

    tegelt ka GU50, mitte paha pärast aga kui nii lihtsa skeemi korral ei suudeta tuvastada sisenditki, siis sellisel juhul kohe soovitada hakata juppe eemaldama, ei pea õigeks. pigem vajalik pikem selgitus.

    Comment

    Working...
    X