Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendi Y-100y 4.2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: lampvõimendi Y-100y 4.2

    Esmalt postitatud jyrka122 poolt Vaata postitust
    Kui aus olla, siis tegelikult vict ei müü! Arendan aju sellega veel. Proovin asja kõigepealt käima saada.Siis vaatan kas tasub ära või ei tasu.
    Mul on üks vanast krapist pärit liinitrafo, selle abil saab ühendada ka 4 ohm valjukad selle võimu järgi. Huvi korral PS.

    Comment


      #17
      Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: lampvõimendi Y-100y 4.2

      Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
      radiotehnika35 ei ole ütelnud, et varastatud, radiotehnika35 oli segaduses selle segaselt kirjutatud teema mõttes, rahuneks veidike - teeks asjad selgeks ja uuriks veidi enda ümbert?

      Paned www.google.ru otsingusse selle võimu nime " Усилитель У-100у 4.2 " ja infot on nii, et tapab.

      Samuti on minu süüdistamine siin solvang - mis neist kirjutistest saab?
      Tere, hr. radiotehnika35! Ma saan aru sellisest endast väljaminekust, sest mõtlematustega foorumisse tulnud ülbikuid on siin foorumis palju taielnud. Nüüd aga asjast. Mõtlen natuke toetada noormeest. Esiteks ta leidis siia tee. Teiseks, ta on uhke oma isa üle! Mõlemad on kiiduväärsed omadused. Seega kodune lastetuba on hästi toiminud. Eeldan, et polegi vaja koheselt poissi maha tampida. Kasvab ja saab inimeseks ka suurte maailmas. See, mis ilmsiks tuli, on lihtsalt meie feministliku koolisüsteemi tulemus. Sai natuke rohkem vitsakest praegu, kui oli ärateeninud! Andestame mõlemile osapoolele nende möödapanekud. Arvan, et ka ülejäänud foorumis on sellega päri. Jõudu teile mõlemile!

      Comment


        #18
        Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: lampvõimendi Y-100y 4.2

        Olen antud võimendeid kunagi, nii aastakest 25 tagasi kasutanud tehases, oma tööl 10 aastat. Normaalne, 100[W] monovõim oma ülesande täitmiseks. Kui edaspidi kasutada, siis mingite väliürituste helindamiseks, seal kus toitefiidrid on pikad, aga heliga on vaja katta suur pind. Loomulikult peab ka kõlarite park vastama liinipingele. Madalaoomilisi kõlareid saab sobitada trafodega. Nendega ei tohiks ju probleemi olla. Et aga isendit, mis niikaua on seisnud määramatuses ja ilmselt ka niiskuses, kasutusele võtta ...tuleb ta kõigepealt korralikult kuivatada. Edasi kontrollida korrasolekut. Seda peaks tegema siiski asjatundja. Kui õigesti mäletan, siis tal on esimene ots, mikser ja tämbrid, transidel, lõpp aga lampidel. Olid vist kaksiktetroodid. Ümberehitada kodusele majapidamisele, on rohkem kui küsitav. Arvan, et pole mõtet! Tööd palju ja sellisena, niikui ta on, on teme väärtus tunduvalt suurem ja ka kasutusvõimalused paremad!

        Comment

        Working...
        X