peale 6N2P leidsin sealt veel 4: 6K4P, V171P-9, V171P-18, 6I1P. aga nendega pole vist miskit peale hakata praegu. lõputrafo on tal ka sees, kahjuks ilma ühegi kirjata muidugi. kõlar on 4 oomine, kuidas trafo kohta rohkem teada saaks ?
Lampvõimendi ehitamine
Collapse
X
-
selle raadio nimeks on DZINTARS, RRR-toodang. aga need lambid on ikka 6171P-9 ja 6171P-18, mitte V171P-9 ja V171P-18. vaatasin alguses valesti. toitetrafo on kahjuks õhtal. et kas seal Kunderi poes on keegi trafosid kohanud ? või kui on kellelgi pakkuda trafot, mis annaks välja 230V/150mA ja 8,4V/1,25A või/ja väljundtrafot TVZ 1-9 (vene oma), oleksin huvitatud.
kahju, et eesti saite lampvõimendite ja üheribakõlarite kohta nii vähe on. neti.ee ei anna mitte midagi...Comment
-
kahju, et eesti saite lampvõimendite ja üheribakõlarite kohta nii vähe on. neti.ee ei anna mitte midagi...
,mina tean mõnda ,aga kas neid üldse veel on? :-/
http://parsek.yf.ttu.ee/~transistor/
Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217Comment
-
varsti ehk midagi tulebki siitpoolt, aga vara veel hõisata
teema juurde tagasi minnes, üks vene lampidega skeem on siin:
kusagil foorumis on teema ka selle skeemi parandamisest ("lampraadiost võim välja" või midagi taolist, otsing abiks)Comment
-
selle raadio nimeks on DZINTARS, RRR-toodang. aga need lambid on ikka 6171P-9 ja 6171P-18, mitte V171P-9 ja V171P-18. vaatasin alguses valesti. toitetrafo on kahjuks õhtal. et kas seal Kunderi poes on keegi trafosid kohanud ? või kui on kellelgi pakkuda trafot, mis annaks välja 230V/150mA ja 8,4V/1,25A või/ja väljundtrafot TVZ 1-9 (vene oma), oleksin huvitatud.
kahju, et eesti saite lampvõimendite ja üheribakõlarite kohta nii vähe on. neti.ee ei anna mitte midagi...VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINEComment
-
mis arvate estonia 003 ümberdisainimisest??? Hää võim või mis?lampidel ja puha.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.Comment
-
Arvan, et head nõu ja skeeme saate kui otsite kusagilt BENORi telefoninumbri. Seal on lambifanatid, skeeme lademes, kogemusi kuhjaga, rehkendavad ja mähivad täpselt sellised trafod normaalse hinna eest ära. Keegi Viktori nimeline onu on seal. Kusagil Balti jaama taga pidavat asuma.
vhComment
Comment