Teade

Collapse
No announcement yet.

Ameerikast tellimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ameerikast tellimine

    Sai leitud üks pealtnäha lihtne DIY võim http://www.decware.com/newsite/SE84CDIY.htm aga probleem selles , et ameerikast tellides läheb selle asja postikulu pea 1000 krooni. Kas teab keegi kas mingit taolises hinnaklassis kiti ka kuskilt lähemalt on saada ?

    #2
    Vs: Ameerikast tellimine.

    Selle hind tuleb kuskil 6000.- kui eestisse tellida.
    Üks on tellitud olen seda kuulanud.
    Sobib väga hästi just nimelt näputöö harjutamiseks.

    Comment


      #3
      Vs: Ameerikast tellimine.

      ajuvaba on see tellimise asi sealt üle ookeani... kiti hind ilma lampideta tuleb miskine 3300 ja teine sama palju postikulud siis :S ikkagi oleks huvi alternatiivse kiti järele kusagilt ligemalt.

      Comment


        #4
        Vs: Ameerikast tellimine.

        Sellise taseme lampvõimu ei ole küll mõtet kitina teha. Maksad suure tüki hinnast pisivõimule sisuliselt mittevajaliku trükkplaadi eest. Kui siiski tundub, et muudmoodi kui plaadiga asja kokku ei saa kuidagi, siis on Eestis ju võimalik lasta valmistada viisakaid trükkplaate.
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

        Comment


          #5
          Vs: Ameerikast tellimine.

          post ja toll.
          Kui ise tahad kokku kindalt panna, siis siiski soovitaks mõne vanema lambimehega seda teha. saad peale tinutamise oskuse ka natsa tarkusi. Ja pole kit'i vaja. Ja vajadusel koostatakse kit
          võidad igas mõttes tegelt.

          Comment


            #6
            Vs: Ameerikast tellimine.

            Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
            Selle hind tuleb kuskil 6000.- kui eestisse tellida.
            Üks on tellitud olen seda kuulanud.
            Sobib väga hästi just nimelt näputöö harjutamiseks.
            Selle kohta ütleks lühidalt, et rikastel on omad reeglid! Tellida selline keskpärane võimendi ja sellise hinnaga siis peab oma rahakoti peale ikka väga vihane olema. Saab ka odavamalt ja ratsionaalsemalt seda lahendada. Kui midagi osta, siis väljundtrafod saab tellida ja ka vajalikud skeemielemendid siit http://uraltone.com/kauppa/index.php?XTCsid=o4j7tslnob3s997ag6ve8um304. Jõutrafo leiab ka meie riigist ja kui vaeva näha, siis egas lampraadio trafod veel kõik kadunud pole. Kui kõik asjad siit välja otsida, siis saab ehk 500-600 EEki summaga hakkama kui sedagi. Lambid leiab ka meie maalt. Kui netis otsida siis, leiab vajalikud asjad lihtsa vaevaga, ainult aega ehk kulub rohkem. Ei pea seda sugugi lahendama trükiplaadi kasutamisega ja ongi õigem kui teha klassikalise skeemilahendusega, mis on lamptehnikale omane. Kuna tegemist on keskpärase ja piiratud võimalusega siis ikkagi, kui valida sobivad valjuhääldid ja nendele sobiva kõlarikastiga siis saab huvitava ja omapärase lampvõimu komplekti, koos kõlaritega. Alguseks on see ehk jõukohane ja annab rahuldava resultaadi ja seda minimaalsete kulutuste juures. Kõik need probleemid on lahendatavad kohapeal ja paljud neist selle foorumi taustal ja foorumit lugedes. Kindlasti on ka siin veel kasutajaid, kes konkreetsele küsimusele on võimelised andma konkreetse vastuse kas, siis kooste või hankimise valdkonnas. Kellele need kirjas olevad variandid ei meeldi võivad ju tellida kus iganes ja mida iganes. Kui on arvamine, et 6k sobib näputöö harjutamiseks siis minu arvamus sellele on lihtsalt naerukoht! Ainult, et minu arvamust pole mõtet arvestada, kui on kindel oma arvamus asjast. Enne kui midagi tegema hakata tuleks põhjalikut teemaga tutvuda ja jõuda otsusele milline suund valida ja kuhu on kavatsus jõuda. Kui lähtuda teadmisest, et lampvõim on parem ja mina tahan seda, siis kindlasti heade tulemusteni jõudmiseks jääb sellest teadmisest väheks, aga asjal mõtet on, et lamptehnikaga tegeleda.
            viimati muutis kasutaja humax; 29 m 2010, 15:03.

            Comment


              #7
              Vs: Ameerikast tellimine.

              Heh huumorit peab ju ka saama, kui siis muidu.
              Ei pole mina mainind, et mina see rikas pean olema.
              "Sobib väga hästi just nimelt näputöö harjutamiseks" on just nimelt nii tegelikult kirjutatud, sest minuarust muuks ta ei kõlba ja justnimelt tulemus võib olla lihtsalt "huvitav".
              Minu arvamus on ikkagi ka see, et SE tüüpi lampvõim pole see mida ihkaks, aga see on puhtalt minu subjektiivne arvamus.

              Comment


                #8
                Vs: Ameerikast tellimine.

                noh see selleks... igatahes õnnestus mul siit ühe foorumlase käest osta pooleli olev projekt http://www.engineeringvista.com/audi...el-1/index.htm selline nimelt... kui pakk kohale jõuab eks siis vaatan mis asjast arvan.. aga just nimelt näpu töö harjutamiseks mul seda tarvis ongi... ei jaga ööd ega mütsi aga kolb juba veitsa peos püsib. Eks näis mis tulevikus... ja 6000 on ka minu jaoks hirmus liiga kallis.

                Comment

                Working...
                X