Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampide asendused

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lampide asendused

    Kas 6L6-GC võib ilma muudatusteta skeemis asendada 6L6 või 6П3С -ga? Ning EL34 6П27С-ga? Tabelid neid analoogideks nimetavad, aga kas 1:1 analoogid?

    #2
    Vs: Lampide asendused

    http://www.magictubes.ru/sprav/pdf/6p27s.pdf Siin andmed ju, teise kohta-kui sama sokeldus ja pinged/voolud siis on 1:1 wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/EL34

    Esimese kohta: http://6p3s.ru/biografia.php , sokeldus: http://oldradio.qrz.ru/tubes/russian/short/6p3s.shtml, selle wiki andmed: http://en.wikipedia.org/wiki/6L6
    -superradical-

    Comment


      #3
      Vs: Lampide asendused

      EL34 6П27С vastavuse üle pole vast mõtet juurelda kuna 6П27С-d nagunii kuskilt osta pole võimalik.

      Comment


        #4
        Vs: Lampide asendused

        Üks ukrainlasest kaupmees, kes on (väidetavalt) saanud küüned taha numbritehase laovarudele, lubas paari päeva jooksul anda vastuse kas ja millal ta nimetet lampe pakkuda saab, praegune seis tal tõepoolest "out of stock". Mis lugu nende 6П27С-dega on, et nii defitsiitsed?

        Comment


          #5
          Vs: Lampide asendused

          Vabandan, kui mööda panen, aga kunagi sai nende lampide asendamise kohta uuritud. Jäi meelde, et EL34 1:1 asendus, mille marki ei mäleta, toodeti ca 5000 tükki, proovipartii. EL34 paari(korralikud vene omad, tehast ei mäleta, läänes Electro Harmonixi nime all) saab kätte ca 500 rahaga. Kes teab odavamat kohta, öelgu(siia või privasse) oleks tänulik.
          Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
          Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

          Comment

          Working...
          X