Teade

Collapse
No announcement yet.

OTL 6Н1П kuularivõim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

    To Martinj: Muide, ma lambist välja pigistand kõigest 500W . Seda küll soojusena, aga valgust annab küll. Küttepinge on lausa 220V.
    Ok. Aga mina võin 500W pirni põlema panna sellise lambiga http://www.foto24.ee/album/41817/s1 . Asub see lamp sellises kastis http://www.foto24.ee/album/41817/s2 . Ainult täit võimsust ei tohi peale keerata, muidu läheb pirn läbi. Ja katoodi kinninaelutamise all mõtlen negatiivse tagasiside ärakaotamist akuga.
    Aga parimat ikkagi...

    Comment


      #17
      Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

      ääääh....
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

      Comment


        #18
        Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

        jätke nüüd palun järgi. mõtetu on sellistele provokatsionidele
        isegi reageerida. muide, ma leiutasin just moonutusvaba võimu (-;

        Comment


          #19
          Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

          Teemast küll mööda, aga selle tegelasega meenub üks karikatuur, kus mäeküljel tõllerdab tagajalgadel suur ISA jänes, üks kõrv lontis, teine kikkis, ühe esikäpaga hoiab poolikut viina pudelit, sest pool on juba joodud ja teise käpaga taob vastu rinda ja lõugab meeleheitlikult, kus kurat on see jahimeeste selts, kohe lähen ja peksan aknad puruks!

          Nii ka selle mehikesega, no sai paar lampi hõõguma ja nüüd laiab, nii mis hirmus! Keksib, et sai oma transiiveri lõpu GU- ga käima ja kolm lampi klapivõimus tööle ja ongi kõva tegija valmis. Tegelikkuses on mõlemad lahendused nii ,nagu nad on? Sellest tehnikast on ta üpris kaugel ja jutupaunik peale selle. See selleks. No tahab kekutada. las keksib edasi! Mis parata, inimene otsib tunnustust, kuid ei oska ennast väljendada. Halvustada teisi ja avaldada oma arvamust, see pole ju mingi oskus. Las teeb ja ehitab mida iganes, kui teemas sisu pole siis pole mõtet ka selle teemaga meil tegeleda. Soovin edu ja las tegeleb selles teises foorumis, see on tõesti selleks tarbeks tõsisem foorum tõsistele tegijatele, kui meie siin jutupaunikute tasemel.



          Vaat nii kod. Mati (- - - - ) Depresiivsest väikelinnast.

          PS. Selle GU valik pole sul õnnestunud lahendus ja kui just seda kavatsed kasutada siis tee talle ka õhk jahutus, sund -ventilatsiooni näol, muidu teda kauaks ei jätku! Vajaliku õhu koguse leiad netist. Siis võid ka võhma keerata oli ta vist max 0,5KW. Küllap varsti ka vastavad mehikesed hakkavad asja vastu huvi tundma! Ju nad ka seda foorumit studeerivad! Kindlasti on ka kaugemal kuulda, et seal kagu pool on õhk saastatud ja harmoonilistest paks ja sellise juhul tantsid sina nende diskomuusika taktis.

          kiiks, kiiks 73! PIIKS!
          viimati muutis kasutaja humax; 14 m 2008, 18:39.

          Comment


            #20
            Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

            Ma teggin ka Lambide peal Võimendi ea tümm .)
            Kez tahax Skemi maxab 5k.

            Comment


              #21
              Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

              To keegi salapärane HUMAX: PS. Selle GU valik pole sul õnnestunud lahendus ja kui just seda kavatsed kasutada siis tee talle ka õhk jahutus, sund -ventilatsiooni näol, muidu teda kauaks ei jätku! Vajaliku õhu koguse leiad netist. Siis võid ka võhma keerata oli ta vist max 5KW . Küllap varsti ka vastavad mehikesed hakkavad asja vastu huvi tundma! Ju nad ka seda foorumit studeerivad! Kindlasti on ka kaugemal kuulda, et seal kagu pool on õhk saastatud ja harmoonilistest paks ja sellise juhul tantsid sina nende diskomuusika taktis.
              Sellega panid sa küll kolme jalaga ämbrisse ... kohe kõvasti. Ja kellele sa seda jahutusteemat siin seletad, kui sa ei suuda pildil vendikat näha, siis see on sinu probleem.
              Parimat.

              Comment


                #22
                Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

                Soovitus matile: Ära peale "postituse" kirjutamist vajuta nuppu "Lisa vastus". Pane lihtsalt browser kinni. Säästad enda habrast psüühikat ja hoiad foorumi puhtana.

                Comment


                  #23
                  Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

                  To: Humax. Aga põhjenda, miks on 3,5-28 MHz võimendi juures GU 74 valik vilets ja mis siis eelpoolteemaks olnud kolme lambiga klapivõimul viga on. Ja veel, elektroonikaga olen tegelenud väga pikka aega (ei ole taibanud, et igat oma asjakest iga nurga alt pildistada ja üles riputada).
                  Parimat

                  Comment


                    #24
                    Vs: OTL 6Н1П kuularivõim

                    Esmalt postitatud mati1 poolt
                    To: Humax. Aga põhjenda, miks on 3,5-28 MHz võimendi juures GU 74 valik vilets ja mis siis eelpoolteemaks olnud kolme lambiga klapivõimul viga on. Ja veel, elektroonikaga olen tegelenud väga pikka aega (ei ole taibanud, et igat oma asjakest iga nurga alt pildistada ja üles riputada).
                    Parimat
                    Mis siis nüüd hinge kriibib? Kuna sa siin selline tark poiss oled, siis ei hakka ma midagi põhjendama. Pole see ka raadioamatööride foorum. Pole väitnud, et see võim kehva on, ainult et pole mõtet teha tarka nägu ja seletada mingi skeemi muutmise saladuse üle. Pole seal mingit saladust! Väga lihtne teema. Mis 3,5-28 MHz puutub siis vanasti kasutati vist selleks GK-71! Palju sealt võimsust võib saada seda ma Sulle ei ütle. Sai kunagi ammu sõpradega ühel välipäeval käidud, toite võtsime kohe talumaja sisendist ja nagu võtme pihku võtsid, nii tuled toas hõõgusid. Seda ,aga küsi sealt teisest foorumist, seal räägivad Sulle. Elektroonikaga ja eriti lampidega olen vähe tegelenud. Elukutse ja hobi kokkulangemise tõttu ainult 50 aastat. Meelisteema ja eriala on raadio ja televisiooni levi saatjad ja mitte kilovatised. Stuudio tehnika ja kõik mis seondub heliga. Rohkem ma Sinuga vestlema ei hakka! Ära üle pinguta, nii või teisiti istuvad büröö vennad amatöride kukil.Vastust pole vaja! Niigi küllalt foorumit risustatud ja teemast mõõda.

                    Edu isklikus elus!
                    viimati muutis kasutaja humax; 23 m 2008, 09:47.

                    Comment

                    Working...
                    X