Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis võimendi see selline on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis võimendi see selline on?

http://www.cqham.ru/gu-74b_600w.htm <--- niipalju sain aru et tegemiston võimsusvõimendiga... aga see gu-74 lamp mida seal kasutatakse on minu teada generaator lamp... mida see võimendi sis võimendab... heli?

Osaliselt oled asjale pihta saanud. Jah see on võimendi, aga on mõeldud raadiosaatja jaoks.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

no jah, sis ple sellest mulle kyll kasu...

Comment

ei hakka uut teemat tegema see ka asjaga natuke seotud ---&#62;

Tallinnas tegutseb selline asutus nagu hi-fi klubi... nende weebilehelt leidsin sellised lampvõimud, mis maksid seal 5000-70000 kroonini...

kas keegi seletaks mulle et mis neis näiteks siis nii tohutult erilist on??&#33;?... näiteks võrrelduna vene esimeseklassi võimenditega... (Endal simfonija003... äkki saab sellest ka sis midagi head teha .?&#33

Comment

selle lehe link on siin otsige selline koht nagu "1.eesti" sealt&#33;

Comment

Originally posted by &#045;8o&#045;@Jul 27 2004, 21:52
            selle lehe link www.hifi.ee otsige selline koht nagu "1.eesti" sealt&#33;
            Kui tegija töötunni hind on ütleme 100kr ja teeb võimu kolm kuud siis töötasuks
            48000 +maksud + jupid, on seda siis palju.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

:lol: seda kyl... aga kui ma teeks 50eeku tunnis ja laseks kätel kiiremini käija...teeks kahe nädalaga valmis... ja teeks 10000 siis kas keegi ostaks mu ymberehitatud simfonijat ....?&#33;

Comment

Ma ytleks et rohkem maksab sial ilu, mis on ikka tõesti tasemel

Comment

vaata seda 2x5W 8500.- et sis tavaline stagnaaegne rämps... mix ikkagi 8500.- ???

Comment

õige -8o- ma ka ei saa aru :blink:
                    MÜÜA : 10gd &amp; BOSE kõlarid

Comment

Keegi ei keela ju midagi sellist teha ja minujaoks on tegu rohkem nagu kunstiteosega, mis omab samas ka praktilist väärtust.

Comment

loen ja imestan, kui mees ei tee skeemi järgi vahet kõrgsagedus ja madalsagedus võimul ja imestab, miks need asjad maksavad nii palju siis enne kui klahve klõbistama hakata ja midagi tavaliseks stagnaaja rämpsuks nimetab, siis tuleks enne ikkagi uurida mis on mis ja miks need asjad nii on.Kui nii kriitiliselt asjasse suhtuda siis tee ka mõni tükk valmis ja saad paljudele küsimustele vastuse, muidugi kui mõistust ja oskusi jagub sellise asja tegemiseks. kõik komponendid teevadki asjale hinna ja pealegi on asi seda väärt, sest need on unikaalsed ja väga kvaliteetsed asjad, mida ei saa võrrelda mingite vene esimese klassi asjadega, selline võrdlus näitab harukordset ebakompetentsust.Lampvõimendid on kogu maailmas hinnaklassis kallid asjad ja ei saagi juba tehnoloogiliselt võistelda mingite klots võimudega, millega me siin harjunud oleme ja heli kvaliteedist polegi mõtet rääkima hakata jutt läheks liiga pikaks.Kokkuvõtteks võiks öelda, et arenguruumi veel on väga palju, enne kui stagnaaja rämpsust ettekujutuse saab.

:angry: :angry: :angry:

Comment

to:Humax
                          Kui vaadata SELLE VÕIMENDI pilti,siis ma seal ei näe kahjuks eriti unikaalseid ega kalleid komponente.
                          Kasutatud on vanad vene lüüdid ja trafod.See ei tähenda muidugi,et asi kvaliteetset häält ei teeks.Lampvõimu hinna üle vaidlemine on tegelikult üsna tulutu tegevus.Arvamused tulevad ühest äärmusest teise.Eks lampvõimu hinna juures on üheks teguriks tõesti komponentide maksumus.Teiseks teguriks on ehitamisele kulunud aeg.Kolmandat tegurit,mis ka hinnas kajastub,on ühe lausega raske defineerida.Selleks võib lugeda võimu ainulaadsust (käsitöö,võimalik et ainueksemplar),samuti mingi konkreetse võimu heli omapära,vms.
                          Kokkuvõttes võib ikkagi öelda,et müts maha nende inimeste ees,kes selliseid lampvõime ehitavad.
                          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by Ints@Jul 28 2004, 10:09
                            to:Humax
                            Kui vaadata SELLE VÕIMENDI pilti,siis ma seal ei näe kahjuks eriti unikaalseid ega kalleid komponente.
                            Retro on hetkel väga moes B)
                            Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                            www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

no point selles ongi et ma tahaks täpselt sis teada, mis nendes komponentides nii erilist on?... niipalju kui mina olen uurind kasutatakse nendes ka vene lampe ja trafosid... ?

Comment

Working...
                              X