Estonia eelvõimendi UP-010 küsimused
Collapse
X
-
Vs: Estonia eelvõimendi UP-010 küsimused
Lisaks on op-võimendi toide õlgadel 12-17 volti, kui sama teha transsidel, võib opereerida kõrgemate pingetega. Estonial on phono toide+/-24-27V, mis oli 80ndate harju keskmine. Kõrgem toide annab phonokorrektorile parema sisendtaluvuse. Pikemalt kirjutatud siin lk 5:
viimati muutis kasutaja martk; 23 February 2016, 22:38.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.Comment
-
Sain eelvõimu tööle ja proovisin Taavi kuulsa blogi järgi modida. http://tfkaudio.blogspot.com/2012/09...pvoimendi.html
Mulle meeldis kui lahti võtta kaks viimast juhet ja vahetasin kaks takistit R104 ja R105 8.2kOhm vastu.
Kuid volüümipote kohta käivad jutud, et ta küürakas on, vastavad täiesti tõele.
Siit ka küsimus laiale ringile, et millist potet keegi asenduseks kasutanud on ja milline sinna paremini sobiks, kui ma tahan just need kaks toonkomp. juhet külge jätta?Comment
-
Ma arvan, et trafoga on kõik korras. Iseasi, miks pinge reguleerimisele ei allu, kuid ka see pole väga probleem, kui stabilisaatori väljund iseenesest on stabiilne.
Läbi aegade on ka selle seadme skeemis korrigeerimisi tehtud. Minu ees oleval skeemil on stabilisaatori väljundpinged +-12V, +-24V.Comment
Comment