Teade

Collapse
No announcement yet.

A klassi võimendi ehitus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: A klassi võimendi ehitus

    Kaevan enda vana teema uuesti üles.
    Kuna talv on juba ukseees ning käed hirmsasti sügelevad siis tahaks enda kunagist plaani ellu viia.
    Leidsin hiinast hea hinnaga sellised plaadid http://www.aliexpress.com/item/A2-FE...rchweb201560_9
    Suured radikaklotsid on mul Beag võimendist siiani alles, puudu oleks nendejaoks ainult toide. Ega midagi ulmelist selle raha eest ei ootagi. Põhiline on isetegemis ja käimasaamis rõõm. Helilt võiks olla vähemalt sama hea või lähedane minu a-klassi moditud estonia lõppule. Et päris ämbrisse ei astuks siis küsiks, mida targemad arvavad?

    Comment


      #17
      Vs: A klassi võimendi ehitus

      Ma küll ei tea kui suured need beag radikad on aga passi aleph mini ajab 50mm x 380mm x 200mm ühte kanalisse ikka päris kuumaks ja kõigest 15w samuti on mul trembita seest nõelradikad iga transi kohta üks jlh võimuga 10w ja ka pole kõige jahedamad.
      Ma vapse ei soovitaks eriti mingite lihtsalt asjadega tegeleda kui huvi on proovi mingeid lahendusi mis on kiita saanud st nelson passi kit plaate saab ebayst jubedalt, hiinlased on väga aktiivsed, jlh kit võime aga seal ka peab vaatama hoolega mida ja kuidas, siis krelli kit plaate on saada. Ebays selline müüja nagi jims audio mehel/naisel päris on hinnaga nelson passi F5 plaadid mis võiks huvitavad asjad olla, pole küll 100% a klass aga tegelikkuses pole ka vaja.

      Comment


        #18
        Vs: A klassi võimendi ehitus

        Kui jahutusega probleeme tuleb siis võib ka vaikset sundjahutuse varianti mõelda. Saaksin ise suuremad radikad ka freesida vajadusel aga ega need alumiinjum klotsid ka väga odavad just ei ole, ühesõnaga peab uurima. Hiinlaste koopia krell ksa100 mk2 jäi samuti sirvides silma. 43€ küsitakse ühe monoploki eest. Kahjuks neid hiinlased ei tee kahte varianti peegelpildis nagu to eelmine kit, mis linkisin. Sisu jääb eba sümmeetriliseks. Üldiselt peaks see krell üsna kindlapeale minek olema?
        http://www.aliexpress.com/item/diy-C...281470453.html

        Comment


          #19
          Vs: A klassi võimendi ehitus

          Kui jahutusega probleeme, siis äkki kaaluks vedelijahutust? http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=503128
          Kuna kõrgepinget seal just ei ole, siis trafoõli ei ole hädavajalik.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment


            #20
            Vs: A klassi võimendi ehitus

            Mis tähendab kindla peale minek. Ebasümmeetrilisuse kohta kasuta loovat mõtlemist, see ei pruugi nii suur probleem olla ja kas see on nii tähtis ? Mis see muudab.
            Passi F5 või aleph3 oleks lihtsamad iseenesest ja toide ja +-24v

            Comment


              #21
              Vs: A klassi võimendi ehitus

              Kindlapeale minek sellesmõttes, et välismaisetes foorumites leidub ksa100 kohta päris palju kiidusõnu. Eba sümmeetrilisus ei ole muidugi mingi otsene probleem. Lihtsalt peegelpildis plaatidega oleks võimendi sisu meeldivam koostada. Ühesuguste plaatidega jääksid ühe plaadi sisendi ja väljundi otsad teise plaadiga võrreldes tagumisest seinas ~20cm kaugemale. Aga ühendus kaablid peaksid ju täpselt ühe pikkused olema. Toite kaablitega samas sellist probleemi ei tule.

              Comment

              Working...
              X