Teade

Collapse
No announcement yet.

Pecor TIP36C

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pecor TIP36C

    ON siis siuksed transistorid. mul on neid 7 tükki. Mõtlesin et panen youtube otsingusse TIP36C ja mis ette tuli oli audio võimendi.
    Nendest transistoritest peaks kena võimsuse välja saama. Video panen ka siis.
    Med YouTube kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og dele det med familie, venner og resten av verden.

    #2
    Vs: Pecor TIP36C

    Ja vahi lugu, ongi

    Ma pole veel varem tulnudki selle peale, et kui mingisugust tehnilist terminit taga ajan siis - selleks on ju youtube , et oh mind lollikest küll...

    Aga, mina seda youtubet nigu päris sulatõena ei tahaks võtta, otsisin parem Googlest ja näe mis ma sealt kohe ühe esimeste hulgas leiuga päevavalgele tulen:

    Special for You: http://320volt.com/en/tda2030-200w-a...omment-page-1/ kui kõik jupid kokku oled korjanud siis ütle, vaatan täpsemalt üle kas see skeem töötab.


    Et ühesõnaga, olulisema unustasin - need on PNP transid ja kuidagi ei taha need eriti töötada, parem kui leiad ka TIP35C neile paariliseks.
    Kui sul oleks TIP35C siis oleks palju lihtsam - saaks ainult nendega läbi aga TIP36C on iseseisvalt töötamiseks natuke pahad .

    Muidugi on niisugune skeem kah:
    http://www.easyamp.com/img/revised-quasi.gif aga vot mina pole kunagi ainult PNP transsidega proovinud - oled äkki eesmineja?
    -superradical-

    Comment


      #3
      Vs: Pecor TIP36C

      Siis tuleb arvatavasti TIP35 kuskilt juurde muretseda 4 tükki. Väiksemaid jubbe otsin, takistid need saab kindlalt. Ja kas see võimendi on koos TDA2030ga ?
      Ja see peaks 200w välja andma ?


      Edit : Vabandust kaks TIP35C. Kust neid leida võiks ?
      viimati muutis kasutaja lejutaja; 06 m 2012, 00:38.

      Comment


        #5
        Vs: Pecor TIP36C

        Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
        Kui mina seda skeemi esmakordselt nägin kuskil 30 aastat tagasi, tehnikaraamatukogus väljamaa ajakirju lapates, siis lubati selle võimsuseks reaalsed 90W, mõned aastad hiljem sama skeem samade juppidega ja toitepingega oli juba 120w, väheke hiljem juba 160 W, siis 180W ja lõpuks on jäänud pidama 200W. Kordan, samade juppidega ja sama toitepingega, selge näide kui palju W on selle aja jooksul odavamaks läinud.
        Kõige imelikum on see, et ükski skeemiavaldaja arvatavasti ei tea max väljundvõimsuse sõltuvust toitepingest, oleks siis vähemalt TDA2030A või TDA2050 võinud pakkuda.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

        Comment


          #6
          Vs: Pecor TIP36C

          Esmalt postitatud Jyrka poolt Vaata postitust
          lõpuks on jäänud pidama 200W.

          Elu läheb ju edasi ja inimeste "ootused/nõudmised" kasvavad - seni kuni on nõudlust, leiab alati ka pakkumisi!

          No ega see 90W ka nüüd teab mis vähe pole - teemaalgatajale oleks see ilmselt õnnestumisel väga OK tulemus

          Ka on siin üks isegi parem lahendus: http://www.sensibleaudio.dk/25w/25wamp.htm helikvaliteedilt on see ilmselt parem kui TDA-ga versioon ja plaadijoonis sealsamas olemas - see türgi leht, sellel vist oli joonis Sprint Layouti failina ja seda ilmselt teemaalgataja lihtsalt ei saa avada, õigemini lisateemat jälle vaja
          viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 06 m 2012, 19:13.
          -superradical-

          Comment


            #7
            Vs: Pecor TIP36C

            No tegelt, ma olen mõelnud ja vaatand igasuguseid skeeme. Aga peaks olema siuke võimendi mis toidaks ilusti 75gdn-1-4 ära.
            Hetkel teen kasti täiesti valmis siis hiljem, teen võimendi, ja siis ostan valjuka.

            Comment

            Working...
            X