Teade

Collapse
No announcement yet.

Brig 001 eelvõim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Brig 001 eelvõim

    nimelt jäi mu brigikesel ükskord eelvõim kohe kõvasti vaiksemaks. mingit heli kuulda ei ole, ainult kui valjust tugevasti juurde keerata kuuleb mingit krabisevat muusika laadset asja. kuna aga tegu on tiptop pilliga tahaks eelvõimu korda saada. lõpud on OK, kui sinna signaal lasta mängib hästi, kuid korraliku kaabelduse puudumise tõttu seda sisendit väga kasutada ei taha. kust tuleks siis kala otsima hakata. mul on paberil ka üks tuttava käest saadud skeem, kus on peal, et eelvõimule läheb toide 32v. minu tester näitab 26,3. nii palju olen ise suutnud järele jõuda asjadele kui kellelgi on mõtteid siis võib julgelt arvamust avaldada

    #2
    otsi üles eelvõimendite pingestabilisaatorid,3 transistorit KT603.need olid vist eraldi väikese plaadikese peal.sinnaläheb 40v peale ja tulevad 32v välja.

    Comment


      #3
      üle 27,5v ei näita tester nende transide pealt mõõda kust tahad :/

      Comment


        #4
        vaat, toiteplokil on ka mingid pinged näidatud, need peaksid siis kattuma
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

        Comment


          #5
          trafol on ju näidatud ainult traadi paksus ja keerdude arv !? need transid ei saa peale seda vajalikku 40v vaid hoopis 29 koma midagi. help? anyone? :-/

          Comment


            #6
            et siis probleem on nii anomaalne ja mitte y101 laadi, et keegi ei oska vastata?

            Comment


              #7
              No uuri seda stabikat ikka.Kas transid/dioodid/stabilitronid korras?Proovi eelvõimult toide järelt ära ühendada.VAata kas stabika väljundis tõuseb pinge normaalseks.
              muusika on kuulamiseks

              Comment


                #8
                tegu on lihtsa stabilisaatoriga,alusta sellest,et sillast tuleb umbes 45v välja.kui vähem,siis kontrolli kas transistorid ei kuumene,kui ei siis pane uued elektrolüüdid.kui see ka ei aita,siis märgi täpselt ära-kui palju pinget kuskil on.

                Comment

                Working...
                X