Teade

Collapse
No announcement yet.

Eelvõimud Estonia um-010le

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Eelvõimud Estonia um-010le

    Kas Radiotehnika UP-001 sobiks kasutamiseks Estonia UM-010ga? Olen siit foorumist aru saanud, et Estonia eelvõimu väga ei kiideta.

    #2
    Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

    Sobib igasugune eelvõim.
    Kolakoguja

    Comment


      #3
      Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

      Kas oskab keegi midagi konkreetselt endise N-liidu toodangust soovitada?

      Comment


        #4
        Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

        Radiotehnika UP-001 saab kasutada küll. Eks nad mõlemad ole head toorikud korralikuma eelvõimu tegemiseks. Aeg ja aastad on oma töö teinud ja renoveerimist vajavad mõlemad nii Raadiotehnika kui Est eelvõim. Est 010 eelvõimu pole ka mina eriti hinnanud, kuid mõni aeg tagasi sai üks hädaga kättevõetud ja korralikult renoveeritud. Aega läks kolm korralikku tööpäeva ja uutele skeemielementidele kulus pea 70 Euri. Väljavahetatud said eranditult kõik el. lüüdid ja seda mitte 1:1 aga sai ka mahtuvusi muudetud, juurde läks palju toitesse lahtisidestus kondekaid sai väljavisatud toonkompensatsioon sellisel kujul, nagu ta oli tehase poolt tehtud. Väljavahetusele läks osa korrektsioon kondekatest tämbrite osas ja välja sai vahetatud tugevusregulaatori potekas. Asemele läks diskreetsetest elementidest tehtud regulaator ja lõppkokkuvõteks sai päris korraliku heliga eelvõim. Mõõtmise tulemusena sai selgeks, et on vaiksema müraga, avarama ribaga,pole enam nii jubedat sageduskorrektsiooni ja vähenesid ka moonutused. Samakas jäi ülekostvus ja sinna pole midagi parata, kuid talutavas piiris. Kuna antud tükk seisis kasutuseta siis nüüd leidis kasutuse ja pole see asi nii halb sugugi. Päris hea komplektne toorik! Kindlasti annab ka raadiotehnika võimu paremaks teha ja seal on mitmeid eeliseid võrreldes Est 010 võimuga. Kuna pole raadiotehnikat käepärast olnud siis on see veel idee tasemel, et kindlasti tasuks vaeva näha ja asja tast saab kindlasti. Kui ise just tegija pole siis on asi tunduvalt raskem kui mitte võimatu, sest antud tegevus nõuab eelnevalt kogemusi ja praktikat antud tööde teostamisel. Raskusi valmistab selline ettevõtmine sellepärast, et uute ja kvaliteetsete skeemielementide hankimisega on raskusi. Meie kaubandus on ju selline nagu ta on ja kunagi pole kindel, mis kvaliteediga jupi saad, kas kollase rämpsu või firma kvaliteet tüki. Sellist põhjalikku renoveerimist ja ümberehitust tasub teha ainult endale. Mitte müügiks. Olen ka lääne tükke uurinud, ja need mis liikumas on olnud siis no kurat, ei kipu ostma ja ei maksa sellist hinda, sest on veel alternatiivseid ja paremaid lahendusi. See viimane on minu isiklik arvamus ja ilmselt elukutse viga. Läänes väga häid tükke ja on ka mõtekas neid omada, kuid kui on kättesaadavad ja heas seisukorras, siis kindlasti, küsimus on just kättesaadavuses.

        PS. unustasin lisada, et sai ka korralik võrgufilter toitele ettepandud ja selle sain ühest vanast printerist ja sai ka uued tämbri potekad sisse valitud, sest need on ühed kõige nõrgemad lülid ja seda selles mõttes, et nad on väga küürakad just omavahelises takistuses ja kui on ikkagi selline täpsus mis jääb +- 20% piiridesse siis kanalite sageduskarakteristikat võrdseks ei saa.
        viimati muutis kasutaja humax; 03 02 2012, 13:50.

        Comment


          #5
          Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

          http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez2/amfiton003st.html

          http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez1/korwet_up078s.html

          http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez2/amfiton_up003s.html

          http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez2/...a_up001st.html



          Mis Korvetti siis sellest annab teha sellise tüki, mis on lääne parematega kindlasti konkurentsi võimeline ja vastab tänapäeva nii mõnelegi nõudlikule tegelasele. Kohendada annab neid kõiki ja päris häid tulemusi annab. Pole see vene värk sugugi nii mõtetu nagu mõned siin arvavad, kes ostab asja kes nime, arusaamise ja maitse küsimus! Et siin haukuma ei hakataks, siis minu isiklik arusaamine ja kogemus ja mina olen rahul ja naudin tulemust. Seda täiesti sportlikust huvist asja vastu. Küsimus ehk polegi niivõrd rahas, kui arusaamises ja oskuses raha lugeda.
          viimati muutis kasutaja humax; 03 02 2012, 13:02.

          Comment


            #6
            Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

            Lisaks veel ka Korvet 028ei ole minu kuulutused)
            http://www.osta.ee/16660658
            http://www.soov.ee/vi/1259703.htm

            Comment


              #7
              Vs: Eelvõimud Estonia um-010le

              Kui Estonia eelvõim targa käega üle käia, siis tuleb sealt üsna meeldiv heli välja - originaaliga vahe ööpäev
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

              On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

              Comment


                #8
                Mina teeks reguleeritava nupu lõppastmele...
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

                Comment

                Working...
                X