Teade

Collapse
No announcement yet.

võimust kivid puudu !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    võimust kivid puudu !

    Kakkusin lahti oma Radiotehnika UP-001 eelvõimu. Noh et uurida miks ei tööta balanss ja filtri nupud. Keegi on seal kolviga ringi kündnud !!! Võimul on sees neli trykiplaati, millest yhel on siis peal need heli balansi ja bassi ja muude sageduste nupud. Selle plaadi pealt on puudu yks kivi. Seal on veel teine kah, et äkki on need sama tyypi. Skeemil märgitud asi DA1. DA2 on kivi millele on kiri kp574ud1b vist. Kas seda kivi võib sinna puuduva pessa panna? Ja peala selle oli antud plaadi yhendused teiste plaatidega ümber ehitatud. Mõned otsad on lahti tinutatud ja tlejäänud plaatide vahele on nende kohalt veetud ise mingid sillad. Kui keegi midagi aru sai siis .... Eesmärk oleks ikka need nupud ja filtrid töölr saada ...

    #2
    Kui kysimus on selles kas saab või ei saa, siis vastan, et saab kyll aga algul peab jalile jõudma kuidas see ümberehitus tehtud on ja siis taastama esilagset versiooni.

    Comment


      #3
      http://www.zone.ee/kinokas/up-001-ise.jpg?2


      panin sinna siis yhe skeemi millel on see lisa ära märgitud. Loodan et saate sealt aru.

      Comment


        #4
        ja kas skeemil märgitud DA2 ja DA1 kivid on samad? ma mõtlen seda balansi sektsiooni. Kusagil siin foorumite hulgas oli mingi peaaegu sama teema, et kas siis see võib olla mingi eelvõimude synnitusviga või midagi sellist ? ???

        Comment

        Working...
        X