Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia 010

    Kas Estonia 010 lõppvõimule võib panna taha ka 4 oomised kõlarid või ainult 8 oomised ja üle selle? Dokumentide järgi võib ainult 8 oomi ja üle selle, aga olen kuulnud, et Estoniale on pandud ka 4 oomiseid kõlareid. Ah jaa-lõppvõim on mul UM-010 ja valminud 1991.a.
    F.T.W.

    #2
    Tegelikult talub see lxppvximendi suureparaselt 4@oomi (esialgselt ta oligi nelja oomiseks mxeldud). kas konkreetselt sinu eksemplar 4@oomiga kaitse lahti laseb ei oska ytelda, kuna see taiesti juhuse asi kas sul on nelja oomiseks vxi kaheksa oomiseks kaitse haalestatud. Soovitan lihtsalt proovida.

    Comment


      #3
      Tänan vastuse eest. Lugesin foorumist ka,et seda lõppvõimu kaitset saab ise reguleerida, mul soovitati teda vähemaks keerata (2 oomi peale). Kuidas see reguleerimine peaks välja nägema? Mis mõte on kaitsel üldse, kui võib panna nii 4 oomised kui ka 8 oomised kõlarid?
      F.T.W.

      Comment


        #4
        See kaitse kontrollib, et poleks lyhist ja et kxlari takistus poleks lubatust madalam. Kahe oomi peale ei ole vaja panna piisab kui haalestad kuskil 3,3 oomile. Reguleeritakse keerates R64 (kui ei eksi siis tuli seda paremale keerata), osadel aga R64 puudub ja seal tuleb asendada takisti (numeratsiooni ega nominaali ei maleta) mis on kohe kxrval ja radapidi yhendatud R64ga.

        Comment

        Working...
        X