Teade

Collapse
No announcement yet.

kuhu mis ühendada? fordi võim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kuhu mis ühendada? fordi võim

    tegu siis fordi võimuga, oleks vaja teada kuhu mis juhe ühendada, kuid pistikuid mul pole, mille järgi vaadata. kas on mingi võimalus kuidagi mõõtmise teel selgeks teha mis kuhu läheb? põhimõtteliselt on siin 3 pistikut. üks kahe klemmiga- kuhu peaks vool tulema, aga ei tea kumb + kumb -? siis on kõlari pistik 8 klemmiga, loogiliselt võttes on iga kõlaripaar järjest ehk siis 1ja2 ja 3ja4 jne, aga kuidas teha kindlaks +-? ning kõigeviimane ja keerulisem on siis, see sisend või mis iganes. seal on 10 väikest klemmi. kui kellelgi on mõtteid, siis suured tänud

    #2
    kas seal on toite pistikus ühesugused klemmid kui on erinevad klemmid siis on lihtsam aga mis marki see võim on on

    Comment


      #3
      klemmid on kahjuks ühesugused. margikohta ei oska muud öelda, kui vaid seda et see oli scorpa peal, ning taga on mingi kood- 89GB-18T805- AA viimane sidekriips võib ka mitte olla, silt sellekohapealt kulunud. rohkem kahjuks ei oska midagi öelda. skeemipeal oli kah mingi kiri, kui vaja võin ka selle anda.

      Comment


        #4
        Ehk saad siit abi:http://www.teletehnika.narod.ru

        Vasakust äärest võta "pazjomõ avtomagnitol zast2"

        Comment


          #5
          kahjuks on siin ainult makitagused pistikud vist. aga kui logiliselt võtta, siis peaks sellese võimu kõik kanalid eraldi sisse tulema, kuna tal ei ole ühtki reguleerimisnuppu, aga tavaliselt on võimalik ju reguleerida bal ja fad. kõigerohkem huvitabki see 10 klemmiga sisend.

          Comment


            #6
            tee pilti.Siis öeldakse sulle kohe mis/kuhu.
            Üritasin midagi joonistada, aga ei õnnestund üles saata. :-/
            muusika on kuulamiseks

            Comment


              #7
              http://zone.ee/tuumik/pic/makk.gif
              muusika on kuulamiseks

              Comment


                #8
                Kui asja lahti saad kruvida, siis ürita otsida toite lähedalt elektrolüütkondekaid. Nende järgi tee siis kindlaks kumb klemm on pluss ja kumb miinus. Miinus peaks olema kere kaa kusjuures, testriga mõõtes peaks olema tunda. Seal sisendite pistikus mõõda ka takistused kere suhtes, nii leiad kõigi juhtmete varjed üles. Äkki hakkab mingi korrapära tekkima, et varjed on üle ühe klemmi vms.
                Siis püüa anda toide peale ja mingi sisend ka kuskile, kus sa arvad olevat sisend. Seejärel püüa kompida väljundeid, näiteks 1 juhe keresse ja teine väljundite kallale. Kui leiad 2 väljundit, mis mängivad sama signaali, siis nende vahele tulebki valjukas ühendada. Niimoodi pead siis kindlaks tegema kogu süsteemi otsad, kanal kanali haaval.
                Kõlarite + ja - saad kindlaks teha nii, et paned kõigile sisenditele sama signaali, st kõik sisendid kokku. Kui siis proovid väljunditesse ühendada kõlarit nii, et ühe kanali pluss ja teise miinus, mängib kenasti, kui samamärgilised mõlemal kanalil võtta, siis on suht vait. Niimoodi tähista ükskõik milline ots siis ükskõik kas + või - ära (vahet pole, oluline on, et kõik kõlarid on samapidi ühendatud) ja siis lihtsalt kompa läbi kõik 7 klemmi teise kõlari otsaga ja 3 klemmi kus on vait, on sama märgiga.

                EDIT: ja see sinu pilt ei avane

                Comment


                  #9
                  krt ei saa mina seda tööle > >
                  muusika on kuulamiseks

                  Comment


                    #10
                    igatahes suured tänud asjalike nõuannete eest kui aega natuke saan siis asun asjakallale. ja siis juba uued küsimused:P

                    Comment


                      #11
                      nii +- selgeks tehtud. sisendis kah mingid otsad- võimul on plaadil neli sarnast piirkonda, sisendpistikust läheb igasse piirkonda kaks rada. aga ülejäänud kahte klemmi pistikust veel ei tea.

                      Comment


                        #12
                        :-/
                        Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                        Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

                        Comment


                          #13
                          Pakuks, et üks võib olla võimu sisselülitamisots ja äkki teine mute? Muud loogilist ei oska pakkuda... Igatahes ürita radu pidi minna ja ürita uurida, mis asjani need jõuavad. Kui tuleb mingi mikroskeem vastu, siis on võimalik selle datasheedist vaadata, misasja see kindel jalg tegema peaks, kuhu see ots läheb. Kui aga töötab ilma nende otsteta, siis ei peaks muret olema?

                          Comment

                          Working...
                          X