Teade

Collapse
No announcement yet.

c2-13 takid võimendis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    c2-13 takid võimendis

    Leidsin paar lehte 1W 1R takke. Sellised: http://www.155la3.ru/s2_13.htm Gabariidilt nagu 2W MLT. Kuidas sobiksid need lõppastmesse emitteritakkideks?
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

    #2
    Vs: c2-13 takid võimendis

    Metallisulamkihttakistid siis...
    Akustilise müra tase neil on madalam kui näit. MLT tüüpidel (madalaim on üldiselt boorsüsinikkihttakistitel), seega ei näeks takistust kasutada neid , suure kaarega löövad niisugused metallkihttakistid tavaliselt emittertakistitena kasutavaid traattakisteid. Metallkihttakistitel on ka palju väiksem induktiivsus (parim nendel mille takistuskeha on ilma spiraalse lõiketa). Samuti on metallkihttakisteil ka kordades parem temperatuurkoefitsent võrreldes traattakistitega.
    Arvestama peab aga üht: Kui arvutuslikult näit. saad emittertakisti võimsuseks 1W siis erinevalt traattakistist on soovitav võtta muud tüübid võimsamad. Muidugi on vene juppidel jällegi hirmus varu tavaliselt...
    Kui lõpptransistorid on valitud parameetritega siis takisti võimsusele väga suurt tähelepanu ei pea pöörama ja üledimensioneerimine eriti oluline ei ole.
    -superradical-

    Comment


      #3
      Vs: c2-13 takid võimendis

      Kõik takistid mürisevad seda rohkem, mida suurem takistus ja kõrgem temperatuur. Kiht- ja masstakistitel lisandub läbivast voolust tingitud komponent (on tunduvalt suurem termilisest mürast). Traattakistitel voolumüra ei esine. Iseküsimus, kas sellises rakenduses takisti müra oluline on. C2-13 on väljatöötluselt kõrgstabiilne täppistakisti, sealt ka mõõdud vastavalt.

      Comment

      Working...
      X