Teade

Collapse
No announcement yet.

romantika 15y-120

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    romantika 15y-120

    mis võim see sääne on? nagu nimest välja lugesin on nominaalvõimsuseks 15w.. äkki keegi oskab midagi huvitavat rääkida?

    #2
    Samas oleks küsimus analoogse võimendi kohtsa-100Y-...mingi kontsertvõim, et kas keegi on sellisega kokku puutunud ja kas asjaga on rahul oldud?

    Vabandust, et eelneva isiku teemastb kõrvale kaldun.Andke siis mõlema jaoks mingit infot.

    Comment


      #3
      kas keegi siis vähemalt oskab öelda,et kui suuri (toite)lüüte seal kasutatakse?

      Comment


        #4
        Võta lahti ja vaata.... Lüüdid on ees vasakul nurgas... ei pannud tähele vaadata... Eks nad mingi umbes kuni 4000yF ole?

        15U-120 tagapaneelile on igatahes kirjutatud Pmax<115W. Mine sa nüüd tea, mida sellega mõeldakse... Igatahes sellist võimsust see ei arenda küll, radiotehnika U101 teeb palju kõvemat häält, kui indikaator nulli peal, kui see romaintika enne juba relee lahti tõmbab. Võimalik, et just antud isendi prob, just parandasin üht. A ei viicind häälestada ümber kaa. Sest ei teadnud kuhu... Üks sõber veel kommenteeris, et varajane kapitalism kommunismis, mingi pmpo alge... Tegin mõned pildid kaa:
        http://emperor.dyn.ee/stuff/rom15u120.jpg
        http://emperor.dyn.ee/stuff/rom15u120_2.jpg
        Mõlemad tehtud digikaga ruumis, kus aint 1*60W lambike laes ja seegi kupli all, seetõttu on kvaliteet suht niru... (Selleks ajaks, kui ma asjale hääle sisse sain, oli pimedax läind.)

        Igatahes silma järgi ei tundunud eriti üle paarikümne vati kanali kohta a kahjuks skeemi kuskilt ei leidnud ja siis tuli teine kanal esimese järgi paika häälestada...Kuid suht hea on parandada - kõik värk on pistikutega ja kiiresti eemaldatav-tagasi paigaldatav... Siiski ekva ploki kättesaamisega on jama - tuleb eemaldada nupud, esipaneel, selle alt veel potede võllipikendused ja alles siis saad teise kätte.

        Comment


          #5
          Ise arvan ka et see Romantika küll üle 15-20 W kanali kohta võimsust välja ei anna - U101 on 2*20W ja noh eks ta ole ka üks juust, aga noh peaasi et töötab.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

          Comment


            #6
            Võta lahti ja vaata.... Lüüdid on ees vasakul nurgas... ei pannud tähele vaadata... Eks nad mingi umbes kuni 4000yF ole?
            mul pole seda võimu.. sõbral on.. ei viitsi sõbra juurde ka minna seda lammutama..(et vaadata,kui võimsad lüüdid on) aga muidu see võim müdiseb külll.. aga see võim hakkab maru ruttu moonutama... aga kui on selline väike moonutus peal,siis ta kärab küll..

            Comment


              #7
              ma küsisin seda selle pärast,et mul endal siin kodus praegu mingi 8W(RMS) sillatud vene raadio..(raha puuduse tõttu kasutan) ja tundub,et tollel lüüdid kuivand.. seisid mingid vene lüüdid mul siin kapi peal... 10000uF(2tk) ja mõtlesin,et panen need siis asemele.. aga kuna need 10000uF'ised lüüdid on ka vanad ja vast juba veerand oma mahtuvusest kaotanud,siis panin mõlemad sisse(toide mul tollel raadiol ühepolaarne)...

              Comment


                #8
                Kokku võid päris normaalse mahtuvuse saada, proovi järele!
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

                Comment


                  #9
                  praegu on nad mul sisse pandud sellesse raadiosse... ja tundub,et midagi on paremaks läinud...

                  Comment

                  Working...
                  X