Teade

Collapse
No announcement yet.

PHONO PREAMP ja mikrofon-kõrvaklapid võimendi...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    PHONO PREAMP ja mikrofon-kõrvaklapid võimendi...

    Mul on kaks probleemi: esiteks üks tuttav ostis omale vinüülimängija aga mureks see, et muusikakeskusel, millega ta seda vinüülikat kasutada tahtis on ainult LINE IN.Nüüd olekski nagu vaja PHONO eelvõimendit. Ehk on kellegil sellise võimu lihtsat skeemi, mis enam.vähem kvaliteediga oleks?
    Teine probleem: Üks tuttav tegeleb natuke rahvaralliga ja ta tundis huvi, kas oleks võimalik kuidagi tekitada elektrooniline side kahe kiivri vahel (juht ja kaardilugeja) nii, et see mida kaardilugeja ütleb kostub juhi kõrvaklappidest ja ka vastupidi. On kellegil kuskil ette jäänud mõni sellise seadme lihtsapoolsem skeem?Kataloogides on küll täiesti sellised valmis seadmed olemas aga hinnad jah.... Teoreetiliselt ei tohiks sellise jubina ehitamine eriti vaevarikas olla!
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    Batjafonist kas tal tõesti ei ole 250mV väljundit? Ainult helipea? Natuke kummaline ??? Mul oma grammeris on isetehtud võim, püüan selle skeemi üles otsida. Läheb aega

    Kas side juhi ja kaardilugeja vahel peaks olema raadio teel või juhtmega?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      http://sound.westhost.com/projects-1.htm
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

      t-linespeakers.org

      Comment


        #4
        Kahjuks on jah sellel vinüülikal ainult väljund otse helipeast (tegu on mingi vanema lääne vinüülikaga). Mul endal on muidu vana vene ARKTUR 006 (oli vist seda marki) vinüülikas ja sellel on mõlemad väljundid s.t. nii tavaline kui ka otse helipeast!
        Mis sidesse kiivrite vahel puutub siis oli mul mõttes ikka juhtmega ühendatuse variant, sest see palju lihtsam ja töökindlam. Plaanis oli kasutada kõrvaklappidena tavalisi audio n.ö. nööp klappe ja mikritena kasutada mõnda saada olevat!
        20+ aastat elfafoorumis

        Comment

        Working...
        X