Teade

Collapse
No announcement yet.

jama on????RadioTehnika U101 Hi-Fi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    jama on????RadioTehnika U101 Hi-Fi

    mingi jura on.otsisin documente kodust selle RadioTehnika U101 hi-fi kohta onja,et mis tal sees kah on ja kus mis asi on,aga ei leidnud.probleem selles,et võimendi otses mõttes piriseb.Piiiiiiiiiii.kui sisendit sees pole siis kõvemini kui on siis vaikselt kui muusika mängib siis piriseb ikkagi aint et vaikselt. kus võix probleem olla ??
    | bass, beats, rythm | dynamic zone at paradise |
    ASS , GAS OR GRASS ... NO BODY RIDES FOR FREE \'
    // dynamic.portal \\

    #2
    Enamasti on antud tõugu võimenditel viga gramma eelvõimus, mis on genema läinud ja segab toite kaudu sisendkommutaatorit (kui mälu ei peta, toideti kogu kupatust üle mingi 1k taki vist?). Enivei kui asja vaja ei ole & ei viici eriti tegelda ka, võid subjekti niisama kõrvaldada - taga paremas nurgas on püsti üks sissepistetav trykkplaat. Sellel on aint gramma eelvõim... Kui aga viicimist on või niisama soov kõik perfktselt korras hoida, kontrolli selle konded üle, plaadil oli 4 lyyti ja yx neist järelikult mahtuvuse kaotand.

    Comment


      #3
      See eelvõimu karp on tõesti nende võimude haige koht, olen igast teisest selle välja ratsinud. Jooda sillad peale ja saad endale veel ühe 250 mV sisendi juurde.
      ehh... andrjusa

      Comment


        #4
        Jep. Kui on sisendit vaja siis mix ka mitte... Mul enamasti sellest suva, on siis nii palju sisendeid vaja? Kui viicimist on, siis parandan ära, muidu niisama amputeerin

        Comment


          #5
          hmm mul mingi siuke asi kodus Estonia uselitel mochnosti UM-010 ja küsimus oleks et mis sellega teha saab?

          Comment


            #6
            Kui ta sul töötab siis kasuta. Kunagi kuulasin ja ei tundunud eriti kehv karp olevat. Kui on tuksis, .... saad kõvasti elektroonikat õppida Tuhni foorumis, selle kohta oli piisavalt juttu.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

            Comment


              #7
              Kui Estonia töötab, on ta väärt asi, kui eip, siis saad sellega jubedalt vaeva näha, et parandada, sellest on siin enne ka juttu olnud.
              Üldiselt - anna toide peale ja vaata, et kanalite nupud oleksid sees... Kui punane tuli mingi paari seki pärast ää kustub, peax korras olema

              Comment


                #8
                niih mul see um 010 aga siuke probla et seal on nagu 2 lampi üks on nagu POWER ja teine KAITSE vist kui panen voolu võrku ja vajutan SET' ehk power siis ei juhtu midagi kuidas ma saaksin testida mis tal viga on äkki lihtsalt lamp läbi? ja ta ei tee mingid häält ka mitte muud vene tehnika ikka mingid sahinat ja sitta teeb. oskaks keegi nõu anda?

                Comment


                  #9
                  Kõige õnnelikumal juhul on kaitse läbi. Võta kaas maha ja uuri. Kui kaitse terve, siis hakka testriga järge ajama, kust vool ära kaob. Aga ma olen 99% kindel, et kaitsme viga. See pirn peaks olema sinna nii sisse ehitatud, et tema läbiminekust ei sõltu midagi, lihtsalt üks tuluke vähem. Kuigi kindel pole ma milleski, pole kunagi seda riistapuud näppinud.
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

                  Comment


                    #10
                    Viga ikke kaitsmes, see seal on led ja vaevalt, et läbi läind. Tagapaneelil on paar kaitset, mingid plekist jurad on pääl, kruvid need maha ja siis kontrollid korrasolekut.
                    Ja kui rohelise led'i põlema saad, vaata punast... Kui punane ära kustub, on korras. Vastasel juhul on lihtsalt kanal sisse põlend.... Siis a) parandada kanal ära b)eemaldada selle kanali toide ja töötada 1 kanaliga.

                    Comment


                      #11
                      oeh ma ikka suhtelin n00b aga noh võib ju proovida! äkki annab keeg iveel soovitusi katsetada ma praegu ei saa sest see asub maal!

                      Comment


                        #12
                        Ma arvan, et äkki sul vedas ja läbi on vaid võrgukaitse. Võib-olla veel alaldis mõni diood. Tundub natuke ebatõenäoline, et võimu enda läbiminek kärsataks võrgukaitsme, tavaliselt põleb see viimasena (tõsiselt!).
                        Keera karbi kaas maha ja vaata sisse. Kas võimu toite kaitsmed on terved? Kui mõni läbi, on asi halvem, see kanal on kutu - eemalda mõlemad tolle kanali kaitsmed. töötame teisega.
                        Kui kaitsmed korras ja tester käepärast, kontrolli üle alaldi dioodid (ühte pidi 0,5V, teist pidi lõpmatus). Kui korras, vaheta võrgukaitse, pane kiiver pähe ja lülita särakas sisse. Kui suits hajub, kirjuta, mis juhtus
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

                        Comment


                          #13
                          Kas mitte eip olnd estonia 010-l võrgukaitsmed tagapaneelil? Ple ühtegi käepärast, ei saa järele tshekata

                          Comment


                            #14
                            Estonia võrgukaitsmed asuvad juhtme võimupoolse otsa pistikus
                            Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

                            Comment


                              #15
                              Jep, õige! Tõmmates selle pistiku tagapaneelilt välja, näed 2 kaitset pisktiku sees, kontrolli need üle. Seepärast see pistik nii kolakas ongi!

                              Comment

                              Working...
                              X