Teade

Collapse
No announcement yet.

Denon pma 300v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Denon pma 300v

    Küsimus siis selline et, kas keegi on tuttav antud võimendiga. Siin islandil kus hetkel elan on üks selline ja mõtlen kas on mõtet seda eestisse kaasa vedada kui minekuks läheb. Mis hinnaklassi see võiks jääda üldse hetkel? Kui väga väärtuslik asi ei ole siis pigem eestist osta mingi muu stereovõimendi.
    Lisainfot:


    Kahju on muidugi kahest JBL 4312A kõlarist mis siia kindlasti 20kg/tk kaalu tõttu maha jäävad.

    #2
    Vs: Denon pma 300v

    Eks see ole klassikaline: midagi sarnast äkki? Muidugi, tootja on väga kvaliteetse riistvara tegija, mina rakndaks endal kõlarite taha küll sellise amplituudisuurendaja
    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

    Comment


      #3
      Vs: Denon pma 300v

      Hetkelise majanduslanguse juures pole minulgi hästi läinud. Niiet üritan hetkel kergemalt läbi saada. 6000.- maksta on ulme praegu kahjuks jah. Tulevikus vaatan kindlasti millegi sarnase stereovõimendi poole.
      Peaks kilogrammidega see võim ja mu isiklikud asjad alla 20kg jääma küll et tuleb vist ikka kaasa võtta see võimendi.

      Comment


        #4
        Vs: Denon pma 300v

        Teed eraldi pakid ja ümbritsed asjad seest vähemalt 5cm vahtplastiga igalt küljelt ja saad selle turvaliselt lennuki pagaazis ära tuua. 1 pakk ei tohi olla üle 20kg, teed siis teise ja 3 nda juurde ja tood oma asjad väikse lisatasu eest ära, ka kõlarid. Alternatiiv lennukile -post, mille kulu tuleb 400.- ühiku kohta muidu ikka ära.

        Comment

        Working...
        X