Teade

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt Audiotron 90

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Blaupunkt Audiotron 90

    Tere!

    Selline vintage ressiiver on kapis. Kas keegi oskab selle kohta midagi rääkida? Väga raske on infot leida selle kohta. Mida ta endast kujutab?


    Tänades.

    #2
    Vs: Blaupunkt Audiotron 90

    http://www.hifigoteborg.se/Blaupunkt...090%20spec.htm
    piisas ainult hetkeks googli näpud sahtli vahele suruda

    Comment


      #3
      Vs: Blaupunkt Audiotron 90

      Huvitav, ma piinasin ka googlet päris mõnuga ja mina ei leidnud. No see selleks. Kui seda ressiiverit nüüd võrrelda siit http://www.vintagetechnics.stereoman...vers/index.htm Technics sa-424´ga, kumb siis asjalikum tundub? Vabandan ette, et ma pole eriline spetsialist, seepärast ka küsimus sellises "kumb on parem, kas ferrari või hummer" stiilis.

      Comment


        #4
        Vs: Blaupunkt Audiotron 90

        teoreetiliselt technics,aga sellest on väga palju aega möödas,kui nad uued ja ilusad olid.nüüd tuleb hindamisel arvestada ka väljanägemist.

        Comment


          #5
          Vs: Blaupunkt Audiotron 90

          Väga hea, mul on Technicsile klemmidki taha joodetud kõlarite jaoks ja puha, ainult helinupu vahetus tuleb teha. Pill reaalselt töötab. Blaukkar näeb sile välja, aga kes teab, mida ta tegelikult endast kujutab. Seal pole ka klemme jne. Blaukkar näeb vast isegi lahedam välja, aga sellest on mul tegelikult ükskõik. Blaukkaril oli selline lahe nupp muide, nagu "midrange", kui ma õigesti mäletan, "balance", "treble" ja muude seltsimeeste kõrval

          Suured tänud.

          Comment


            #6
            Vs: Blaupunkt Audiotron 90

            Kui nad sul mõlemad olemas on, siis on kõige õigem ikka otse võrrelda.

            Teoreetiline edu Technicsi kasuks on minimaalne ja teoreetiliselt ei tohiks selline erinevus ka kõrvaga kuuldav olla (tahaks näha inimest, kes suudab kõrvaga eristada näiteks IM moonutusi 0,01 vs. 0,04%)

            Comment


              #7
              Vs: Blaupunkt Audiotron 90

              technicu plussiks on tema aegumatu disain.kui ta on hästi hoitud,siis mõjub ta ka saja aasta pärast kaasaegsena.aga samas on hetkel uued(ja moodsad) mudelid juba mõne aasta pärast sellise välimusega,et vägisi tahaks uut osta.

              Comment

              Working...
              X