Teade

Collapse
No announcement yet.

Vanakooli võimendid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Vanakooli võimendid

    Sain enda vanakoolika kätte lõpuks. Sound on väga muljet avaldav, olemasolevast estonia võimendi komplektist ikka peajagu üle, olen ostuga väga rahul. Ostke ikka vanakooli tehnikat !

    Piilusin, mis karul kõhus ka on Ühe indikaatori juhe oli lahti, veel olid mõlema idikaatori valgustuse lambid oma töö lõpetanud, need vahetasin siniste leedidega ja väga ilus.

    Pilt:

    Comment


      #17
      Vs: Vanakooli võimendid

      mul seest siuke

      Comment


        #18
        Vs: Vanakooli võimendid

        Endal on põhivõimuks Optonica SM-4646. Räkkitav, aga räkkikõrvad ja pealmine kaas puudu. Nende tegemine oleks ainult kättevõtmise asi, aga jah, kõige lihtsamad asjad jäävadki tegematta. Hetkel pealmine kaas laenatud lõunanaabrite "rahvavõimendi" pealt, sest muuks nad lihtsalt ei kõlba(see pruun spoon on isegi täitsa soliidne, eriti siis, kui ta Denon DN-2700F CD-mängija all peidus on). Seest pilt on olemas, aga koduses arvutis, mis pikkemat aega juba ei tööta. Aga eks siis kirjeldame: Taga pool kolm toitetrafot(vasak lõpp, eelvõim, parem lõpp), keskel suured radikad, mille peal tema enda moodulkivid(sisaldavad paari transsi ja lisajubinat, täiesti parandatavad asjad, kui vaja) ja eespool eelvõim. Poted on üüratult suured ja lahtised, ainuke väike pote on grammari nivoo regulaatoril. Koonste väga soliidne, kõik vajalikud juhtmed varjega. Nichiconi lüüdid
        Väljundvõimsust pole mõõtnud, maks. voolutarve on 520W.

        Kodus arvuti taga miski vanem Scotti võim(mudelit ei mäleta).
        Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
        Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

        Comment


          #19
          Vs: Vanakooli võimendid

          Võim: Sanyo DCA-30
          Kassetikas: Technics M17
          Raadio: mingi Hitachi SDT-2680, millel vinüüliosa ja kassetikas olid minu jaoks lootusetult läbi, aga raadio ja võimuosa töötavad. Praegu võtan sealt heli kõrvaklapiaugu kaudu, aga on mõttes teha asjale liiniväljund.
          Kõlarid: mingid vanad Schneideri lairibad. Originaalis kastid saepuruplaadist ja plastmassist, kuid kuna nad olid Radiotehnika S30-tega ühesuurused, panin Schneideri valjukad koos esipaneelidega Radiotehnika kastide külge. Heli konkreetsus säilis ja kadus see õnnetu kastikumin, mida vanade kastide juures ei tahtnud isegi vatiin leevendada.
          Orbita lintmakk on kah.

          Mis on vaja veel soetada - korralik CD dekk. Ja tuleb lahendada vinüülide mängimise probleem.

          Comment


            #20
            Vs: Vanakooli võimendid

            tegelikult kui aus olla siis viimased postitused siin teemas peaks kuuluma "tegijate süteemid" alla või mis.

            Comment

            Working...
            X