Teade

Collapse
No announcement yet.

kysimus kvaliteedi kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: kysimus kvaliteedi kohta

    Kes seda teab, mõni tootja lisab nubreid otsa, et lihtsalt kaup paremini müüks. Seda saab alles siis teada, kui kaane maha keerad. Arvatavasti on se transvõim, sellisel juhul saab õige võimsuse trafo pingeid möötes teada.
    Võib-olla vanemad härrad seletavad täpsemalt. Siin foormis kahes teemas valem olemas ka, mille järgi õige võimsuse teada saad, trafo järgi siis.

    Comment


      #17
      Vs: kysimus kvaliteedi kohta

      Esmalt postitatud xyz poolt
      Vot jah
      Et saundi on alati vähe?

      Minu kogemus endast oluliselt nooremate kuttidega on see, et kogu see kvaliteedi ja võimsuse jutt on lihtsalt üks sotsiaalse suhtluse eriliik. Stiilis et minu vanaema on vanaemam kui sinu oma ja sinu pulk on lühem kui mo oma.

      Kokkuvõtvalt, sõnad "kvaliteet" ja "võimsus" on sellised omandatud fraasid mis midagi sisulist ei tähenda. Ja edasi on tavaline trapikenduse jutt

      Mis aitab? Eks ikka see, kui reaalsusse tagasi tulla, kuttidele mingeid reaalseid tümakariistu demonstreerida. Et see komplekt teeb sähukest häält ja too komplekt nihukest. Siis oskavad valida ja hinnata ning enamasti leiavad, et suht odav asi ajab nende eputamisvajaduse ilusaste ära.

      Enamasti selgub lõpuks, et mingit reaalset kvaliteeti polegi vaja, lihtsalt võiks olla mingi helisüsteem, mis oleks suures plaanis parem viie naabripoisi omast või vähemalt pisut edevam (mingi logo esiplaanil vms, ya'know). Ja watid ... noh tüüpkorterites tõesti on niikunii omad piirid, vatte võib sinna ise juurde luuletada niipalju kui tahes.

      Sry kui kedagi VÄGA solvasin. Minu arvates sedasorti threade jääks poole vähemaks kui natuke vanem rahvas oma helitehnikat reaalis näitaks ja kommenteeriks, tulgu selleks siis kasvõi mingi laupäevak korraldada.
      +1 minu poolt.
      Aga noh mis ma siin ikka ajan osta parem 1300w muusikakeskus ja tümpsu kui palju.

      Comment


        #18
        Vs: kysimus kvaliteedi kohta

        On naljakas lugeda sõnasid t.Amp, Radiotehnika ja kvaliteet samas lauses. Pane see komplekt kokku ja kuula, tõenäoliselt jääd asjaga väga rahule, kuid kvaliteet on hoopis teine suur maailm, mida siin mõne postitusega ära ei selgita ja polegi mõtet. Sellest on targemad siin foorumis palju rääkinud, kuid eks nendegi kannatusel ole piirid. Pean silmas kasutajaid nagu humax, maaalune...etc. Niipea kui tuleb uus küsimus teemal, a'la..tohin oma 8 oomise S-90e kuskile ühenada. Ja kas toidab toas 2000W subbaka ära. Kui inimesed oskaks 10-ne piires arvutada ja teaks paari lihtsat valemit, ei tekiks selliseid teemasid.

        Comment


          #19
          Vs: kysimus kvaliteedi kohta

          Jah, selleks võikski keegi targem sellise teema teha, milles selgitatud palju watte vaja et ära toita kõlar, ühendusega seotud probleemid jne. Vaja oleks keegi targem ja hakkajam võtaks asja käsile, loomulikult pole see mingi 10m töö.

          Comment


            #20
            Vs: kysimus kvaliteedi kohta

            See on 10 sek töö otsingumootoriga:
            http://salupa.exe.ee/index.php?leht=10/kkk&menu=teo

            Comment

            Working...
            X