Teade

Collapse
No announcement yet.

Odyssei 002 katki

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Odyssei 002 katki

    Lugu siis selline, et 3-4 aastat tagasi sain sõbralt tasuta võimu ja s90 kõlarid kuna ta kolis Soome. Algusest peale pole võimul üks kanal korralikult mänginud, hästi vaikne on. Lahti võtmisel selgus, et ühe kanali juhtmed on võimu nupu küljest mingil põhjusel lahti lõigatud ja kokku ühendatud. Mida see nupp teeb, seda mina küll ei tea, lihtsalt kõlari ikooniga tähistatud. Praegu mängivad mõlemad kõlarid ühe kanali peal ja pooled helid jäävad kuulmata. Ise ei taipa audiotehnikast suurt midagi. Niisiis, kas tasub üldse ära sellise võimu parandada laskmine või on mõtekam miski 300-500 kroonine uus võim osta ?
    Kokku ühendatud juhtmed
    Nupp mille küljest juhtmed võetud
    "Pravõi" kanalid ei tööta, "levõi" kanalid on korras

    Edit: Ise mõtlesin, et äkki on üks kanal läbi lastud kunagi ja tagant ära ühendatud vms. Samas ka töötava kanali juhtmed on nupu küljest lahti lõigatud ja ise kokku ühendatud. Vabandan piltide kvaliteedi pärast, telefoniga tehtud.
    viimati muutis kasutaja Rob; 10 03 2008, 17:39.

    #2
    Vs: Odyssei 002 katki

    nii, see võimendi nüüd minu valduses. vahetatud on voolulüliti - sellel oli vedru katki ja juhtmed otse ühendatud. Teiseks olid lahti ühendatud kõlarite/kõrvaklappide lüliti pealt juhtmed ja millegipärast otse kokku ühendatud. need ka nüüd korras. Aga siiski mängib ainult üks kõlar. Tundub, et parem kanal on läbi lastud. Millest kontrollimist alustada? välimuselt ütleks, et lõputransid on terved. Mis edasi?

    edit: või prooviks lõpukad välja vahetada. kust saaks kt805bm või selle asendust?
    viimati muutis kasutaja erko38; 05 08 2008, 13:18.
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

    Comment


      #3
      Vs: Odyssei 002 katki

      Võimendi remont ei ole mitte katse-eksitus meetodil pimesi neegri n...umine läbi ukseluku!Skeem ette ja hakkad signaali tekinda jälgima.Esimese asjana mõõdad toitepinged mõlemal kanalil(kaitsmed?!).Kas audio signaal jõuab lõppastme sisendisse?!Peale nende kontrolli hakkad kontrollpingeid mõõtma(skeemis on märgitud vajalikes punktides).Seda tehakse loomalikult ilma sisendsignaalita(alalispinge režhiim).

      Teine variant on "põlenud maa taktika"See koosneb kõikide detailide ükshaaval välja jootmisest ja lauskontrollist vastava mõõteriistaga.Kogu moos!

      KT805BM oli TO220 kestas(peast ei meenu)?!Kui nii, siis võid asendada KT819G junnidega.Müüakse Oomipoes ja Westbaltis.Kui tegu metallkestaga, siis võid asendada KT808 või KT908 junniga(viimane on parem; need samuti Westbaltis saada).
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

      Comment

      Working...
      X