Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem NIKKO 8085

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem NIKKO 8085

    On selline probleem,et parem kanal töötab kõvasti valjumalt. Varem nagu polnud seda jama, täiesti lampi tuli, kui üks hommik kuulama hakkasin, seda nagu raske mittetähele panna kah. Teine kõlar mängib, kõik tip top,aga tunduvalt vaiksemalt, ja eriti keskmiste osas.
    Nüüd, ei saand rahu,ühendasin uuesti ära. Enne piilusin sisse ka, miski ei ole mustaks kärband,ega midagi. Ja leitsin,et kui "loudness" sissse lülitada, siis mängivad mõlemad kanalid kenasti, sama valjult. Aga, siis pole seda Heli ültse, bass puudub, keskmised kahtlased, ja kõrged ka pole ..
    Kui ta nii töötab, siis nagu võim peaks ju terve olema,VÕi mis?
    Kui vaja, lisan sisemusest pilte ka.
    meenub veel,et suvel, kui sain selle, siis tiba puhastasin. Oli suht sitane seest. Roostes ka tiba, ja to koht, kus trahvo( mille sees, ei ole saand sisse vaadata, kruvid ära nii kinni oksüdeerunud,et keerasin juba kõigil pead üle)..sealt on mingit asja ka välja ajand.
    Ning veel, et suvel kiskusin ka põhja alt, ning mäletan,et mingid 220v juhtmed olid ka ära kärband mustaks, ja ültse noh,klemmid ära küljest tulnud.

    edit: sisse tuleb 3 juhet. Pruun, kollane rohelisega,ja hele sinine.Sinine läheb kõrbend klemmi, kust läheb valge edasi.kollane rohelisega läheb kruviga sinna samma ligidale põhja külge.pruun läheb kõrbend klemmi, kus on ka kollane, mis läheb edasi võimu. Veel on 2 juhet, mis tulevad klemmi, ja on samuti kõrbend. Kõik need klemmid peaks olema seal, kus on sissetulev 220v. Arvatavasti selle ei olnud võimul maandust ka, ning selle pirisesbgi, ja tegi igasugu helisi, arvutitaga. Kohe panen paar pilti ka.


    viimati muutis kasutaja Robska; 26 m 2007, 01:23.

    #2
    Vs: Probleem NIKKO 8085

    Kuna keegi vist ei viitsi süveneda mu probleemidesse, siis küsin ise veel.
    et, kas ma võin kõik need "kõrbend" juhtmed omavahel kokku ühendada, ja siis korpuse külge, või sinna tagumise kaane külge vms? Või peavadgi nad kõik eraldi olema. Samas, lähevad nad kõik sinna kokku, ja siis vastu tagumist plaati vms. Või, mis nendega teha?
    + Sooviks keegi ise sellega miskit ise ette võtta. võite pakkuda midagi.

    Comment

    Working...
    X