Teade

Collapse
No announcement yet.

NAD võimendid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    NAD võimendid

    Tere. on kellelgi mingeid mõtteid , häid-halbu kogemusi NAD võimendiga, ostusoovitusi? on keegi uut c325 bee kuulanud? huvitab peamiselt heli kvaliteet, mitte võimsus.

    #2
    Vs: NAD võimendid

    Tere!

    Vana tõde,
    Sellise raha eest ja uus= parim!
    Aga kasutatuna võib juba midagi paremat leida

    C.
    http://www.album.ee/user/16860279

    Comment


      #3
      Vs: NAD võimendid

      Aasta kuulatud mudelit:C320BEE
      Muljed olid igati positiivsed - heli on puhas, moonutustevaba nii vaikselt kui valjult, korralik bassiesitus. Palju sisendeid, mugav pult(võtab iga nurga alt ja kui vaja siis ka uksepeegeldusega. Võimsust oli küll ja enam ~20 ruuduse toa jaoks.
      Tsiteerides spetsialiste - üks paremaid oste astumaks hi-fi maailma.Väga hea hinna/kvaliteedi suhe, paneb nii mõnegi, poole kallima võimendi, häbisse.
      Miinused, kui neid saab nii nimetada - 1.)trafo või midagi toitest siriseb tasakesi(öösel vaikselt muusikat kuulates võib natuke häirida). 2.)plastesipaneeli asemel sooviks metalli.
      Kokkuvõtteks:kui tahad uut võimendit, raha vähe, kvaliteet on oluline, välimus meeldib siis mine poodi.
      -

      Comment


        #4
        Vs: NAD võimendid

        väideti, et 325 enam nii hea ei ole. ja 320BEE tumehalli karva mudelid on juba maha müüdud ja tootmisest väljas.
        Vastik audiofiil

        Comment


          #5
          Vs: NAD võimendid

          Pool aastat olen pruukinud C740 stereoressiiverit, millel võimsust on 2 x 35W @ 8 oomi. Äärmiselt puhta heliga riistapuu on, hästi tasakaalustatud helipildiga. Natukene võib-olla liiga neutraalne minu maitse jaoks. Suhteliselt tagasihoidlik võimsusenumber on siiski petlik. Need vatid on Päris . Üle poole pole olnud tarvis volüüminuppu kunagi keerata. Enne on kasutatud vanakooli Technicsit ja veidi uuema kooli 5.1 Kenwoodi. Aga praegune võim teeb neile ikka vägagi kergelt ära.
          Kahjuks on minu võimul pult olelusvõitlusel kaotsi läinud. Kui kellelgi juhtub imekombel mõni NAD ressiivripult olema, võiks ühendust võtta

          Comment


            #6
            Vs: NAD võimendid

            C352 ja C372 on siiski metallist esipaneeliga, aga palju helil võib vahet olla? hinnavahe on päris suur 6000 ja 11500 krooni.

            Comment


              #7
              Vs: NAD võimendid

              Võimsuse vahe on ju pea 2x, sealt vast see põhiline hinnavahe tulebki - C372 on nelja oomi juures 340W - see on ikka päris julm. Paras kõlarite võimsusnumbreid testida(radiotehnika,yamaha, jms.)
              Oled päris kindel, et esipaneel metallist? 320 puhul ka väideti aga...
              Eks see põhimõtteline asi ole firmade poolt - mida kallim, seda rohkrm metalli. Tootmiskulude vahe on vast maks 500 krooni. Lihtsalt raske müüa kalleid aparaate kui need näevad samasugused välja nagu odavam ots.
              -

              Comment


                #8
                Vs: NAD võimendid

                käisin täna spetsiaalselt audiocentris kontrollimas, enne kui kirjutasin.320 on plastik. 372 on ka 2 korda raskem kui 352. aga võimsus on tegelikult koletu. 372 kõlab paremini, kui 320, nagu on räägitud.

                Comment

                Working...
                X