Teade

Collapse
No announcement yet.

Raskused installimisega

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Raskused installimisega

    Tere.

    Probleem selline, võimu (pioneer GM - 4200) ja ekvalaiseri ( DSP Audio Processor DEQ- 7500) lisamisel autosse selgus kurb tõsiasi, et mõlemal juhul puudub pistik (ühendus) ja sellega koos ka teadmine kuhu ühendada remote juhe. Koht kuhu pistik torgata või juhe ühendada on küll olemas aga milline on pluss, milline mass või mõni muu ots, seda ei suuda( ei oska) tuvastada. Olen otsinud mujalt ja Pioneeri kodulehelt, aga seal antud tooted puuduvad (http://www.pioneerelectronics.com/pn...6_4277,00.html ). Paluks nõu ja abi oma probleemi lahendamiseks.

    Tänan.

    #2
    anna pilti,muidu on keerukas aidata.

    Comment


      #3
      Leidsin sellised thised nagu BTB out, BTB in(pioneer GM - 4200) ja B-remote, ALL ja ILL ( DSP Audio Processor DEQ- 7500). Mida need lühendid tähendavad ?

      Tänan.

      Kahjuks puudub hetkel fotokas, pilti ei saa lähiajal teha.

      Comment


        #4
        mis sa arvad, kas GM4000 ja DEQ7000 ühendatakse samamoodi?sellel lingil mis sa andsid on igasugused kasutusjuhendid.ma need kaks vaatasin,ilusad pildid juures,sa pead vaatama et kas on midagi sarnast.

        kui sa sisse ei saa,siis jätta aadress.need on väiksed failid,saadan postiga

        Comment


          #5

          Sisuliselt on need vanad GM id kõik sarnase remote juhtimisega, kui sa seda silmas pidasid. Pildil see pisike pistik 3 pulka - 2 vasakpoolsemat ühendatakse + klemmiga, millest on 1 pideva voolu all, teisele läheb aga makist või releest + peale. kolmas klemm jääb kasutamata.

          Comment

          Working...
          X