Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus autovõmu kohta (lõpetatud)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Küsimus autovõmu kohta (lõpetatud)

    Blaupunki võimendi gta 270. ei saa probleemist aru. kui võimule voolu taha panen siis hakkab põlema indikaatortuli "protection". ei mingit heli ühestki kõlarist. Mis võib viga olla?

    #2
    mis värvi see tuli on?

    Comment


      #3
      tuli on punane. teh. andmetes on kirjas et (electrical failure or bad connection) elekrooniline viga või halb ühendus. ei saa asjale pihta, miks peaks olema tehase tootel vea lamp kui miski on läbi põlenud.

      Comment


        #4
        veel et kas võib viga olla selles et inputi läks ainult üks kanal sisse kui proovisin või peab ikka mõlemad kanalid sisse ühendama. homme proovin

        Comment


          #5
          sisendid võid kasvõi lahti jätta, sellest midagi ei juhtu. Kindlasti kontrolli väljundit - et äkki on liiga madala takistusega kõlar või kõlar (kõlarijuhe?) kuskilt lühises. Mõõda ka toide üle, et see ikka oleks üle lubatu. Ja kui kõigele hoolimata ta ikka elumärki ei näita, siis on vast midagi sees katki.

          Comment


            #6
            2 lõpu transsi oli läbi. pull see et just kõige kallimad. aga peaks lähiajal korda saama. tänud postituste eest

            Comment


              #7
              enne tagasi panemist kontrolli kindlasti üle, et sul ei ole kõlari ühendustes kuskil lühist, näiteks kuskil halva paigalduse tõttu ära hõõrunud kaablit või mingit muud jama. Kõlari ahela lühis põletab need suht suure tõenäosusega jälle maha.

              Comment


                #8
                ei lühist polnud, lihtsalt hooletu kasutamise tõttu läbi põlenud lõputransid. nüüd võim jälle korras ja mürtsub nii et annab olla.(panin ühe võimu veel autosse 4 kanaliga 4x250w Max, ehk mingi 4x100 rms annab välja aga 2 on ikka hea)

                Comment

                Working...
                X