radiotehnika y-101

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • scorpion
    Liige
    • 10/2002
    • 79

dood..aga mul on k157yd2 seal.

Ja krt skeemil on ju näha, et seal on da1.1,da1.2, da2.1, da2.2, da3.1, da3.2
    mis lolli te ajate..on ikkagi 3 eraldi kivi, kus iga sees on 2 ovd :angry:

Head mehede olete küll siin. kohe sõimama ja ise panete kohe ka puusse. onju <_<

netist leidsin ka mingi lätlase vms kellel oli võim sama mis mul t&#39;pselt (ehk vanem mudel).

EDIT:
    ok
    tundub et tämber korras. siiski mure nüüd selline

lõppvõimus lendab R27 (100 ohm) taka vastu taevast kui powerit annan. lõpptransid tunduvad korras/vahetatud olevat.

teisel kanalil selline asi, et lendab VT9 trans. Lõputransid terved ja kõik teised võimsustransid ka üle käidud.
    keegi oskad midagi täpsemalt öelda mis seda põhjustada võib?

skeem ka neile kes ei viitsi otsida.
    "Aga äkki ikkagi on..." , R.Tont

Comment

• Voltag
      Liige
      • 07/2005
      • 185

netist leidsin ka mingi lätlase vms kellel oli võim sama mis mul t&#39;pselt (ehk vanem mudel).
      linki saad anda?
      Pluss on massis ja kõik on sassis

Comment

• scorpion
        Liige
        • 10/2002
        • 79

polnd skeem :huh:
        oli pilt .

mingi vend tegi upgrade võimule. ega palju y101 järgi ei jäänd

krt tüüp häkkis endal kaitsmedki sellised, et need laseb läbi siis kui terve võim süsimustaks põlend. :blink:

kusjuures tal oleks nagu y7101 võim (kuigi pildilt tundub ikka y-101), aga tal on see uuem audio pesa.

samas sisu on see "odavam" variant, kus sisendis puudub 1 ov ja tämbris samuti 1 ov klots vähem.

EDIT:

leidsin.
        see oli y7101 skeemide all tõesti. Ja minul see sisu klapib selle skeemiga (nagu kõik plaadid klapivad, kuigi võimu peal kiri, et y-101 on tegu.

http://www.cqham.ru/rx/dw.php?ar8.djvu
        "Aga äkki ikkagi on..." , R.Tont

Comment

Working...