Teade

Collapse
No announcement yet.

Võim Um-50a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Võim Um-50a

    Tere seo tarõ rahvalõ

    naaberimees koristas oma maja pööningut ja leidis siis sellise lampidega isendi. Tundub nagu tõlkes vene keelest võimsus võimendi vai miskit seesugust asja. Taga on tal kolm sisendi ava ja üks väljund 30v ja120v Ees nagu võimendil ikka kõrg-, kesk-ja madalsageduse tämbri regulaaorid ,hääletugevusnupp kah ja miski nupp veel pole nime juures.Palun kas on keegi sellise asjaga kokku puutunud ja kui palju tal võimsust võiks olla. Maru vahva oleks tööle saada ja miskit muusikat kuulata.
    haanjamiis vidi lubjakivve...

    #2
    kas see mitte ei olnud priboi toodang ?

    Comment


      #3
      ei tea mis virma on aga valmistamise aasta on 1972 peaaegu nagu uunikum. Tuleb lapsepõlve meelde tuletada ja hakata putitama.
      haanjamiis vidi lubjakivve...

      Comment


        #4
        Kunagi kooliajal sai sama asja kasutatud...füüsikaõpetaja kaevas oma ruumist välja ja nii mõnigi disko sellega tehtud.
        Võimsust peaks tollel olema 50 vatti, lõpuosas olid vist G807 lambid. Lõputrafo lubab siis kahte koormust - 120V väljund kõrgeoomilisel kõlarile (või mitmele järjestikku) ja 30V väljundiga sai toidetud hiiglasuurt vene kõlarit, takistusega umbes 16 oomi...täpselt ei mäleta, 20 aastat ju möödas .

        Comment


          #5
          Aiah, 50w see müristab päris hoolega ma isegi kusagil sellist hiiglama suurt kõlarit nägin miskit nagu kinobussidel olid.Homme uurin tsipa rohkem seda asja.Niipalju veel ,et isegi lambid hakkasid hõõguma juba Lootus on isegi asja saada.
          haanjamiis vidi lubjakivve...

          Comment

          Working...
          X