Teade

Collapse
No announcement yet.

hinnake resiivereid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    hinnake resiivereid

    Kui ma tahaks osta resiiverit kas on mingisugune hinnaklass kust algavad normid võimendid nt 3000 kroonist kuni 15000 kroonini välja
    Ja veel
    Mida pean kindlasti jälgima kui ma tahan üht kindlat resiiverit osta mida ma pean vaatama sellel?

    #2
    vaata seda mis tahad et sul olemas oleks ja hea ega's meie ei saa öelda mida sul vaja on, ikka vastavalt vajadustele. kui sul on eesmärgiks hästi võimas tümakas, siis pead vaatama millel on RMS võimsus võimalikult suur, kui vaatad filme ja tahad nautida surround heli siis peab ikkagi vajalik arv väljundeid olemas olema, kui eesmärk on kvaliteet siis tuleb juba veidike kuulata ennem ja süüvida, kui on subwoofer eraldi, siis tuleb vaadata et tal see väljund olemas oleks jne. vajadusi on ju ikkagi n hulk, ja kõikidel erinevad.

    üldiselt on ikkagi nii, et tuleks vaadata
    -palju RMS võimsus on: ei ole mõtekas osta ressiivrit millel võimsus 10x väiksem/suurem kõlarite võimsusest, ja RMS seepärast et need pmpo, max jne, need ei maksa sittagi.
    -Takistused!!!! : et ressiivri ja kõlarite takistused omvahel klapiksid, kui ressiiver on 8 oomistele, aga kõlarid on 4oomised siis võid ressiivrist ilma ka jääda. (aga kui vastupidi, st. et kõlarite takistus on suurem siis vist ei tohiks midagi hullu juhtuda peale selle et kaotad võimsuses, selle koha pealt võin eksida)
    -funktsioonid: ei ole mõtet osta endale ferrarit kui käid seal muusikat vaid sees kuulamas, ehk ei ole mõtet osta igast vilede ja kelladega asja mida sa niikuinii ei kasuta
    -hind kah loomulikult, et vajadused oleksid sellega kooskõlas, jällegi sama värk et ei ole mõtet osta 15000.- maksvat ressiivrit kui seal taga on s90/kui kuulad ainult hommikul 5 minutit kohvi juues jne. Muidugi samas kui oled rikkur siis osta mis tahad, ja pealegi lõplik arvamus tuleb ikkagi endal kujundada.

    Edu ressiivri valimisel igatahes!
    Raiko.



    EDIT: ahjaa, pealkirjas räägid ressiivrist, teemas aga vahepeal võimendist, võimend on filtriga/filtrita (olenevalt mudelist) seade mid võimendab heli, ressiiver samade omadustega, aga raadioga põmst vist.

    Comment


      #3
      Alla 5000EEK-i ei ole mõtet osta ressiiverit ega võimu see on fakst. 5000EEK on nagu see piir kust maalt hakkavad heli tegema. Madalam hinnaklass teeb ainult häält. Parem osta muusika kuulamiseks omale vanakooi-võimendi ja usu sa ei kahetse. Nendel ei ole küll igasugu vidinaid peal ja 5.1 ka puudub aga heli on neil väga tasemel ja 5000EEK-i eest sa omale selle tasemega võimu ei saagi...muidugi oleneb ka mis vanakooli-võim osta. Mul oli endal 2500EEK-i maksev technicsi võimendi (2001 aastal ostsin) ja selle heli oli sõna otsese mõttes paras pläma. Algul olin ka sillas et sain norm võimu jne aga kui juba vanakooli-võimule üle läksin siis jäi suu lahti mis heli võib ikka võim teha. Olen kuulanud ka 4500EEK maksvat võimu ja selle heli jäi ka minu vanale võimule tunduvalt alla. Nii et otsusta ise mida vajad ja mida tahad

      Comment


        #4
        Eks kõigepealt siiski soovitan sul poodides ringi kolada ja üldse, mingi pilt endale silmeette seada. Kuula erinevate firmade toodangut, ja too foorumisse mõni näide, mille vahel näiteks ostu kaalud. Kindlasti oskab sind tevalo foorumi rahvas aidata ostu valikul kaasa.
        Kuid mis peamine: ära usu oma silma ,vaid kõrva kui ressiivrit ostma hakkad! Sest nagu juba ennem mainitud, võivad alati numbrid valetada.

        Comment

        Working...
        X