Teade

Collapse
No announcement yet.

Aktiivkõlari Behringer Eurolive B215D stby ahela probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Aktiivkõlari Behringer Eurolive B215D stby ahela probleem

    Jõudu. Sattus kätte siis selline aktiivkõlar nagu Behringer Eurolive B215D mis ei töödanud...lahtikoukimisel selgus et kutu on impulsstoitekas viper22a kivi ja veel paar jubinat..r92, r93..need siis vahetatud + profülaktika mõttes ka kõik madalapingelüüdid vahetatud. Kontroll sisselülimisel aga selgus et plokk ikka ei käivitu nii kuis vaja...c10 lüüdil pinge ujub 8-14v vahel ja c2 kus peaks tekkima 16v on üldse nullis ning viper22a kivi läheb tuliseks. Niisiis sai veel kord kõik elemendid antud ahelas üle kontrollitud ja isegi prooviks vahetatud..d37, d38,d39 ka smd kondekad, samuti väljundahelas kõik üle käidud..c111, r90, d33, c18 ja 12v stabkivi...kõik normis mingit anomaaliat silma ei hakanud..kontrolliks veelkord pinge peale antud aga viper22 ikka kuumeneb ja ei tööta...ka viperi vahetus ei aidanud..kahtlustasin et viga impulsstrafos (R17-19-00124) guugeldades leidsin vajamineva isendi >> https://www.audiosistemas.es/transfo...124-05178.html << kõik kena, tellimus vormistatud ja tasutud jäin ootele...nüüd siis eile saabus postkasti vajaminev jubin..hommikul kohvikõrvale mõtlesin et viskan korra testrijuhtmed peale ja voilaa..5 ja 7 pini vahel katkestus kui skeemi vaadata...sai neile kohe kirjutatud et milles asi ja esimene vastus et neil kasutatud kaup kontrollitud jne et ümber ei vaheta..sai korra veel kiri saadetud..ootangi hetkel vastust.
    Küsiks siis siit et kas siinsest seltskonnast keegi tegeleb selliste trafode ümbermähkimisega? Või on hoopis kellelgi doonorit pakkuda? Või analoogset trafot mis viper22 kiviga koos töötaks?

    Võimendi skeemi saab siit sikutada >> https://elektrotanya.com/behringer_s.../download.html <<

    Tänud.

    #2
    Click image for larger version

Name:	toide.jpg
Views:	159
Size:	36,4 KB
ID:	1126457
    kummaliselt erinevalt lahendatud
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

    Comment


      #3
      This tutorial will take you through the complete SMPS power supply circuit design and will also explain how to build your own transformer for VIPER circuit.



      kas sa sealt ei leia abivahendit selle trafoga ühele pole saamiseks...

      Comment


        #4
        freeze, hommikust..mismõttes kummaliselt erinevalt..sama skeemijupike mis minu antud lingil...
        olavsu1, pole omal kogemusi ega vahendeid nende valmistamiseks-mähkimiseks seepärast siit uuringi....maybe kellelgi on oskusi seda teha..võin olemasoleva postiga saata..ise näppima ei hakka..ferriidid epo vms liimitud ja sellised asjad kipuvad purunema kui kangutama hakata...

        Comment


          #5
          Esmalt postitatud freeze poolt Vaata postitust
          Click image for larger version

Name:	toide.jpg
Views:	159
Size:	36,4 KB
ID:	1126457
          kummaliselt erinevalt lahendatud
          Loogika, kui jutt on kahest 16V mähisest, on täiesti olemas- nö esimest 16V mähist mõõdetakse ning teises sama keerdude arvuga mähises peab samuti 16V olema. Point neil see et esimese võrgust isoleerimata 16Vga toidetakse põhitoiteploki kivi. Teine 16V aga on võrgust isoleeritud.
          Ise arvatavasti kasutaks kahte väikest tava võrgutrafot milledest saaks siis need 16V.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

          Comment


            #6
            Eks läheb teist teed pidi >>https://www.aliexpress.com/item/4000...d=0iuazJQj4j8K << ja mähib ise trafo kuna olemasolevale trafole uute mähiste kerimine on võrdne ussin*ssiga s.t traadi läbiajamine ferriitide vahelt ...nullist uuele karkassile kerimine ja siis kokkuliimida ei tohiks keeruline olla....

            Comment

            Working...
            X