Teade

Collapse
No announcement yet.

Denon PMA-600NE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Denon PMA-600NE

    Tere.
    Olen vanem meesterahvas ja suurem aja omasin kodukino tehnikat,resiiver,dvd,kõlarid jne.Nüüd olles aastatega aru saanud et kinoheli ma kuula siis otsustasin stereo peale üle kolida.Sai siis ostetud võimendi Denon pma-600ne ja dcd-600ne cd mängija.Järgi on ühendatud põranda kõlarid 20-120w,6oomi,89dB.Heli minu vanema inimese jaoks on sobiv ja oleks asjaga rahul.
    Häirib võimendi helitugevuse nupp mis on väga imeliku toimega.Veerandi helitugevuse juures mängib juba liiga kõvasti et võib naabreid häirida samas alla poole juba paneb kärisema kõik nagu vanadel võimenditel nõuka ajast oleks põhjas heli.Olen proovinud elamises olevaid riiulikõlareid ja erinevaid võimendi sisendeid ja heliallikaid,dvd,tv,tuuner.
    Jääb selline mulje et helitugevuse nupp poole peal asudes oleks juba põhjas ja edasi lisades võib midagi läbi põletada.
    Oleksin tänulik kui targemad oskaks pisut valgustada mind või kommenteerida sellist asja võimendil.

    #2
    Äkki tegu lihtsalt võimendi eripäraga, andmete järgi:

    Sisendi tundlikkus:
    • High level: 110mV / 30 kOomi
    Mis on üpris tundlik, paljudel seadmetel 0.7V, 1V või 2V signaal, siis antud võimendi lõugabki juba veerandil helitugevusel.

    Comment


      #3
      Tänan vastamast.Teil võib täiesti õigus olla.Proovisin ka kõrvaklappidega ja täpselt sama lugu.Telefoni bluetoothiga ühendamisel keerates telefonis helitugevust poole madalamaks muutus asi täitsa ilusaks.Kahjuks võimendil endal sisendi tundlikkust muuta ei saa teiste sisenditega.Ei osanud ostmisel ka sellist asja üldse jälgida.Jääb kummitama küsimus et milleks see nii tugev sisendsignaal hea on.

      Comment


        #4
        Võib-olla ruma küsimus aga kas on müügil signaali vähendavaid rca kaableid või vahele ühendatavaid adaptereid millega sisendsignaali vähendada.

        Comment


          #5
          Voltage Divider on asja nimi (pinge jagaja?) 2 takistit kanali kohta ja saab asja tehtud. Või saab panna vahetult enne võimendi sisendeid kahekanalist lisapotekat. Autosse tegin täpselt sama moodi.

          Comment


            #6
            Imelikke asju teeb see Denon, ise reklaamib just, et PMA-600NE ja DCD-600NE on kokku sobivad seadmed aga ühe sisendi tundlikus on 110mV, teisel väljund 2V.
            Võibolla aitab optilise kaabli kasutamine. Võibolla kuna ei tea täpselt kuidas see võimu sisemine DAC on nivoode poolest sobitatud ja ilmselt jääb võimu DAC CD-mängija omale alla ning see lahendaks ainult CD mängija nivoo probleemi, muudest allikatest tuleks ikka ebasobiva nivooga signaal.
            Aga proovida ju võiks, optiline kaabel ei maksa eriti midagi.


            Comment


              #7
              Kahjuks Denoni DCD-600ne ei ole veel kohale jõudnud.Praegu kasutusel vana Sony CDP-295 analoog sisendiga.Optiline kaabel täitsa olemas ja ühendatud TV-ga,coaxial kaabel ühendatud BD mängijaga.Aga kõigi nende sisenditega sama asi.Jääb mulje et see võimendi kõlbab ainult bluetoothiga kasutamiseks,telefonist heli poole peale ja võimendis heli reguleerimine ideaalne ja sujuv.

              Comment

              Working...
              X