Teade

Collapse
No announcement yet.

LG LED teleril üks koht virvendab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    LG LED teleril üks koht virvendab

    Tere.

    42" LG teleri pilt on ühest kohast virvendama hakanud. Parempoolne alumine osa (päris nurgast mitte), selline 10-15cm diameetriga ring. Kas sellisel juhul suurema tõenäosusega on läbi üks taustavalgustuse smd LED või peaks viga otsima ikka taustavalgustuse toiteplokist? Olen näinud videot, kus LED on lihtsalt ära kustunud ning selle koha pealt on pilt tumedam, kuid sellist virvendamist või tõmblemist pole varem näinud.

    E: Kohati jääb virvendamine järele ning siis on valgel taustal näha veidi tumedamat laiku, kui see LED siis ei tööta. Kui taustavalgustust veidi timmida, läheb vahel heledamal taustal see LED uuesti vilkuma. Kui keeruline seda LED-i vahetada oleks, kui vahetamiseks oleks kasutada ainult fööni?
    viimati muutis kasutaja innu18; 21 m 2019, 20:08.

    #2
    Vs: LG LED teleril üks koht virvendab

    Virvendamine viitab pigem paneeliveale, mille remont eeldaks vahetamist, mis omakorda võib doonori puudumisel minna kallimaks kui uus samade näitajatega teler.
    Erilahendused.
    PS või mail.

    Comment


      #3
      Vs: LG LED teleril üks koht virvendab

      Ei, paneeli viga pole. Alguses ei saanud aru, millest see virvendamine tekib. Lähemalt uurisin, siis lihtsalt üks taustavalgustuse LED hakkab vilkuma hästi kiiresti vahepeal. Siis kustub täitsa ära ning siis on näha ka läbi paneeli sellist tumedamat laiku, kus taustavalgustus ei põle.

      Comment


        #4
        Vs: LG LED teleril üks koht virvendab

        panustan kahh surevale LED-ile, aga oleks kena teada teleri täpset mudelit ja ka foto sellest tumedamast kohast ei teeks paha. Led-i vahetada iseenesest kui tööriistad käes püsivad ja kõike õieti teed pole keeruline...aga pigem soovitaks välja vahetada kõik ribad seal uute vastu...hetkel ei maksa uus komplekt suurt miskit..30-40€ max ja kui võtta siis juba alumiinium põhjaga ribad ja samas ka toitekat veidi modida nimelt LED toiteosas pinget veidike vähendada ja usun et rohkem antud tv-l sa LED-e enam vahetama ei pea...edu....

        Comment


          #5
          Vs: LG LED teleril üks koht virvendab

          Kuna tegemist on kõige odavama otsa 42” LED teleriga aastast 2014, mida kasutatakse ka ainult korra-paar nädalas, ei hakka sinna väga hullu investeeringut tegema. Mulle sobiks ta ka sellises olekus, kus see LED ongi täiesti kutu ning ei hakka seal mingit omaette elu elama (kord põleb, kord mitte). Häiribki kõige rohkem just see, et ta raibe paneb sellist strobo vahepeal. Mingi hetk on ta kutu, siis see väike veidi tumedam ala seal ei häiri mind üldse. Aga teen õhtul pilte ning saab ka veidi täpsema mudeli anda.

          Comment


            #6
            Vs: LG LED teleril üks koht virvendab

            kui vahetama ei hakka siis on üsna varsti ekraan pime ja leian et see 30-40€ ei ole hull investeering terve komplekti eest, varem... aastake või nii tagasi maksis enamus kohtades ainuüksi 1 riba juba paarkümmend $ ja sedagi kasutatute näol...

            Comment

            Working...
            X